Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: a ti lahko za praznike .... 30.12.2010 21:58:17
|
|
|
|
ronja
|
prisegam na Gorenje, pa letos itak ni praznikov in je povsod vse odprto.
|
|
RE: a ti lahko za praznike .... 30.12.2010 22:02:29
|
|
|
|
Anonimen
|
z lahkoto nam je danes crknil tv. pralni stroj imava pa nov bosh maxx6
|
|
|
|
RE: a ti lahko za praznike .... 30.12.2010 22:14:25
|
|
|
|
ajataja
|
ne gorenje sploh ne pride v poštev je bil tale gorenjski pa v 8 letih trikrat na servisu zdaj pa dokončno izdihnil Bosch vem da je dobra firma ostalo me pa še zanimajo izkušnje.
|
|
|
|
RE: a ti lahko za praznike .... 30.12.2010 23:41:48
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
jaz imam zanussi. ljubim ga in poveličujem. tale moj revež dela že 8 let. VSAK DAN VSAJ 1X. OK, JE IMEL DOPUST VSAKO LETO PO 1 TEDEN, KO SMO BILI NA MORJU. ampak je pol naslednji teden delal duplo. na servisu še ni bil. ne dam ga! ni variante, da ga menjam!
|
|
RE: a ti lahko za praznike .... 31.12.2010 8:00:12
|
|
|
|
kristinaj
|
imam elektroluxov pralni in je ok
|
|
RE: a ti lahko za praznike .... 31.12.2010 11:47:30
|
|
|
|
Putka
|
Čisto nič ne garantira, da bo dražji stroj dlje/bolje delal. Nam je po 3 letih (malo po poteku garancije) šel takrat ta najdražji Boschev pomivalc. Serviser je rekel da je to normalno, pa da čez 2-3 leta bo spet pri nas.. Se ti splača vzet nekaj srednjega, pač pogledaš da so karakteristike v redu (glasnost, št. obratov, poraba energije) pa raje tisto razliko v € daj za podaljšano garancijo. Eni stroji imajo že zdaj 5-7 let, nisem zihr če ne LG in drugi azijci.. Itak so pa vsi deli narejeni v par fabrikah na Kitajskem, tudi Bosch, Gorenje.. No, za Miele in njega razred ne vem, ampak je pa cena tolk višja, raje 2 stroja kupim..
|
|
|
|
RE: a ti lahko za praznike .... 31.12.2010 14:54:02
|
|
|
|
Najaa
|
Cena res ni vedno relevantna. Mi imamo Beko, pa nam dela ko urca zdej pet let. Upam, da ga zdej nisem urekla. Kar se pa tiče crkavanja med prazniki... ravno sosedi je danes crknu avto, taprav dan je zbral.
|
|
|
| Stran: [1] |
Barva vozička za fantedonatAli je primerna RDEČA barva vozička za fantke??da (
81%)
ne (
8%)
mogoče (
10%)
Število vseh glasov: 153Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!