Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: a starši pogrešate popoldansko varstvo? 8.4.2008 8:55:19
|
|
|
|
tojeto1
|
Sem slišala da obstajajo vrtci, ki delajo popoldne. Mislim, da je tisti pri Kliničnem centru. Daj preverite!
|
|
|
|
RE: a starši pogrešate popoldansko varstvo? 8.4.2008 9:01:53
|
|
|
|
Mišni
|
V Kranju je Čira čara tudi popoldanski. Se pa strinjam, da bi morali vrtci podaljšati "delovni čas".
|
|
|
|
RE: a starši pogrešate popoldansko varstvo? 8.4.2008 9:03:08
|
|
|
|
jay_zi
|
super, to je že dober podatek. ampak kaj če delaš en teden popoldan in en teden dopoldan in NISI iz Ljubljane? torej tega vrtca ne dobiš. smo iz manjšega kraja 30 km iz Ljubljane, kjer edini vrtec zaprejo ob 16.30!
|
|
|
|
RE: a starši pogrešate popoldansko varstvo? 8.4.2008 9:11:45
|
|
|
|
karamela
|
Ja , tudi moj večni problem. Sicer ne delam popoldan, delam pa od jutra do 5 ali pa celo 6 zvečer. Moj pa en teden dopoldne, drug popoldne. Vrtec pa odprt do 16.30 oz. letos do 16.45. Če mi uspe slučajno ob 16 uri končat, komaj pridem do pol petih v vrtec in otroka sta vedno, ampak skoraj vedno zadnja. Jaz nevem, kako to? Imajo vsi tako fajn delovni čas do 15 ure, ali pa babice, res ne vem, ni mi jasno? 2-3x na mesec se pa zgodi, da mi gre mami takoj po njeni službi po otroka. Kako se bomo uskladili, ko bo ta velik v šoli - pojma nimam, zato ti težko odgovorim. Na varuško nisem še pomislila. Bi bila to moja zadnja opcija. Bi si jo tudi težko privoščila.
|
|
|
|
RE: a starši pogrešate popoldansko varstvo? 8.4.2008 9:18:19
|
|
|
|
Shorty_
|
Z možem delava oba dvoizmensko in sva v kontra turnisih da lahko normalno hodiva po tamejčkeno. Sicer zato može vidim samo ob nedeljah pa eno soboto v mesecu vendar vsaj vem da je vsak popoldan z enim od naju Babice in dedki so premladi in imajo še svoje službe tako da si z njimi ne moremo pomagati
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
partner vs. očka in obratnoAdminMoj partner je v mojih očeh tak očka, kot sem si ga predstavljala pred rojstvom otroka...Ne; delala sem mu krivico, zdaj je veliko boljši. (
27%)
Da; od njega nisem pričakovala veliko in pričakovanja so se uresničila. (
16%)
Ne; predstavljala sem si, da bo boljši kot se je izkazal do sedaj. (
22%)
Da; imela sem visoka pričakovanja in ni me razočaral. (
35%)
Število vseh glasov: 167Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!