|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   a si me sanjal?
21.7.2008 18:05:38   
Zamima
A ve katera kaj je fora videospota, da tista teta na koncu stoje lula? user posted image

KLIK

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: a si me sanjal?
21.7.2008 18:26:47   
hmm...
Tale videospot pa nima ne repa in ne glave.

Eden najslabših kaj sem jih kdajkoli videla.user posted image

Kadar neko stvar izgubimo, šele takrat se zavedamo kaj smo imeli!

http://www.zavetisce-horjul.net/index.php

-----> POMAGAJMO JIM!!!!!

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.7.2008 18:31:49   
Zamima
Jaz sem ga že parkrat prav pozorno gledala zakaj za vraga ona na koncu lula stoje user posted image . Najprej sem pomislila, da je mogoče tip, ampak dvomim user posted image user posted image

(odgovor članu hmm...)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.7.2008 18:59:36   
helloKitty
Kao da je transeksualc al kej tazga.

Đoli:)

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.7.2008 19:50:39   
piščanc
bi rekla, da je pevko tipson prevaral s kodrolasko, kodrolasko pa potem z 'blondo z dolgimi lasmi'. ampak se je opekel in naletel na tipa... kao še žal ti bo, ker varaš.

komad je pa podenuser posted image

iz malega zraste veliko

(odgovor članu helloKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.7.2008 20:41:48   
facka
nisem ga še nikol gledala do konca, zdej bom pa pozorna na Papriki, ko ga bodo vrteli. Kaj si vse ne spomnijouser posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 6
21.7.2008 20:47:36   
BAMBINA_
Moški ali ženska user posted image

< Sporočilo je popravil shorty -- 23.7.2008 14:37:17 >

•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•
*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*
•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•

(odgovor članu facka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
21.7.2008 20:59:09   
cukr07
tale spot je pa res kr neki. user posted image

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 8
21.7.2008 21:13:22   
Naja31
Pa besedilo je tudi malo mim'.
Stokrat ponovi " A si me, a si me sanjal" in to je to.

(odgovor članu cukr07)
Neposredna povezava do sporočila: 9
21.7.2008 23:28:43   
Anonimen
jaz vem user posted image

Sem slučajno gledala Špelco, ki je Žitniku razlagala kaj to pomeni. Pomeni, da jo je fant prevaral z drugo punco in tako naprej vse kar spada zraven, no na koncu je pa ugotovil, da to sploh ni ženska ampak moški, ker je lulal stoje. Se pravi da je naletel na napačno oz. napačnega user posted image

Drugače je pa ta fora meni čisto mem in je že zlajnana pa komad je pa itak brezveze, no za moj okus.

(odgovor članu Naja31)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
22.7.2008 0:23:37   
arielca
V enem trač časopisu sem zasledila, da bo videospot nekaj novega in svežega na naši sceni user posted image . Očitno je tole višek inovativnosti user posted image , komad pa da dol padeš ... Skrpucalo na milijonto potenco user posted image .

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
22.7.2008 0:38:31   
rija
FORA je, da je Špelca uporabila en hudo smešen spot, ki je krožil pred 8 leti po netu: tip in tipica seksata, da se vse maje....on na koncu ves blažen obleži na postelji, "ona" pa gre na sekret......in tip pogleda za njo, pa ga skoraj kap, ko "ga" vidi lulat stoje

torej brezvezna kopija nečesa.....KR NEKI.

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 12
22.7.2008 8:56:37   
skokica01
user posted image

A ni škoda denarja za take bedne projekte,ko je vse skupaj kar nekaj.... nič posebnega... nobenih presežkov.

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 13
22.7.2008 9:05:05   
puncica
mene pa zanima a smo mi ki to gledamo tako butasti al kaj, kako bi naj tip sexal ful s tipom, pa tega ne bi vedel, če ma tiča, in se to pokaž šele potem na cekretu mislim kr neki, kot bi risanko gledala, spot je pač spot, ampak muska in besedilo je pa podn od podna, pa sej se ne čudim.

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 14
22.7.2008 9:08:45   
Nogavica
IZVIRNO SPOROČILO: puncica

mene pa zanima a smo mi ki to gledamo tako butasti al kaj, kako bi naj tip sexal ful s tipom, pa tega ne bi vedel, če ma tiča, in se to pokaž šele potem na cekretu mislim kr neki, kot bi risanko gledala, spot je pač spot, ampak muska in besedilo je pa podn od podna, pa sej se ne čudim.

Sama se sprašujem isto.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 15
22.7.2008 9:42:55   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: Nogavica

IZVIRNO SPOROČILO: puncica

Sama se sprašujem isto.

ja no! Meni je to tudi kar nekaj user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 16
22.7.2008 10:22:16   
Freycha
Meni se pa zdi v bistvu kar nekako logičen. On ima sicer punco, pa se zaplete v pogovor s kelnarco, ki je kao lepša, pa boljša, pa mu para možgane, ampak ko pa se z njo spravi v posteljo, pa ugotovi, da je moški in ker je njegova punca to videla, ga itak ne bo hotela nazaj, k tej s tičem pa tudi ne bo hotel......

mislim ne vem no, vsaj jaz sem tako dojela.user posted image

Edino tisti medaljon mi ni šel v glavo, zakaj ga imata in una punca in pevka?user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 17
22.7.2008 12:13:34   
piščanc
medaljon da zgleda vsaki ki jo pof.uka.

drugače pa je bil spot z lulanjem za reklamo vzdržnosti pred poroko: poroka dveh zaljubljencev, pred poroko nobenega seksa. na poročno noč ženin odnese nevesto v sobo, malo se crkljata, preden pa pride do akta gre nevesta na stranišče - in lula stoje.  Potem je pisalo nekaj v smislu vzdržnosti pred poroko.

najdla http://www.youtube.com/watch?v=BB_-gdD9a34

< Sporočilo je popravil piščanc -- 22.7.2008 12:15:20 >

iz malega zraste veliko

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 18
22.7.2008 14:16:59   
puncica
IZVIRNO SPOROČILO: piščanc

drugače pa je bil spot z lulanjem za reklamo vzdržnosti pred poroko: poroka dveh zaljubljencev, pred poroko nobenega seksa. na poročno noč ženin odnese nevesto v sobo, malo se crkljata, preden pa pride do akta gre nevesta na stranišče - in lula stoje.  Potem je pisalo nekaj v smislu vzdržnosti pred poroko.

Mislim tale reklama je pa res totalno mim, še huj ko spotuser posted image user posted image user posted image , tako se mečkata in božata in šlatata in ne vem kaj vse pa kaj hudiča tip tiste kao ženske sploh ni prjel za češpljo, da bi videl kaj ma med nogam, pa sej se čuti tič no, mah mislim res kr neki user posted image user posted image brez veze, očitno preveč razmišljam user posted image user posted image

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu piščanc)
Neposredna povezava do sporočila: 19
22.7.2008 14:40:29   
Freycha

sam glih vzdržnost pred poroko je torej čisto BV, ker se nazadnje lahko poročiš z moškim, pol moraš pa še z njim ostati. Pa seksat moraš brez kondoma, pa če si ortodoksni, se še umetno ne smeš dat oplodit, ker ne moreš imeti otrok. Aja, sej v bistvu sta dva dedca - torej tudi uradno ne moreš biti poročen, pa..... hmmm zmeda?!user posted image

Zakaj je torej dobro biti vzdržen in slediti krščanskim naukom?user posted image

še dobro, da me to ne zanima, bi bila popolnoma zmedenauser posted image user posted image

(odgovor članu piščanc)
Neposredna povezava do sporočila: 20
22.7.2008 17:05:15   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

Edino tisti medaljon mi ni šel v glavo, zakaj ga imata in una punca in pevka?user posted image

ja, trofeja kao user posted image user posted image user posted image , po moje, v glavnem, res brez repa in glave in čist preveč podoben spotu od Alye - a veš?user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 21
22.7.2008 17:53:53   
amaya
1. komad: se ponavlja eno in isto in valda moraš imet ful fantazije in umetniško žilico, da spraviš dve besedi skupaj. V 3. razredu so mi pisali boljše pesmice.

2. Spot: user posted image Ok....očitno je ta'biondasto v rit nabrisal user posted image , da ni opazil podaljška user posted image

3. Špelca: jah no........hmmmm....ampak.......ah.....nimam ideje kaj naj napišem user posted image

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 22
22.7.2008 18:02:07   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: amaya

2. Spot: user posted image Ok....očitno je ta'biondasto v rit nabrisal user posted image , da ni opazil podaljška user posted image

ampak očitno res, razen, če nista sam bluzila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 23
22.7.2008 18:40:08   
barika

sam glih vzdržnost pred poroko je torej čisto BV, ker se nazadnje lahko poročiš z moškim, pol moraš pa še z njim ostati. Pa seksat moraš brez kondoma, pa če si ortodoksni, se še umetno ne smeš dat oplodit, ker ne moreš imeti otrok. Aja, sej v bistvu sta dva dedca - torej tudi uradno ne moreš biti poročen, pa..... hmmm zmeda?!user posted image

Zakaj je torej dobro biti vzdržen in slediti krščanskim naukom?user posted image

še dobro, da me to ne zanima, bi bila popolnoma zmedenauser posted image user posted image

mogoče je pa Damjan Murkouser posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 24
22.7.2008 18:42:07   
amaya
IZVIRNO SPOROČILO: barika

mogoče je pa Damjan Murkouser posted image user posted image

evo ga!!!

vedno on kriv....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?