Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
a se slabost stopnjuje? 11.8.2005 11:10:10
|
|
|
|
simonas
|
Mislim, da si zdaj v obdobju, ko je slabost najhujša. Mene je tudi fejst matralo, tako da nisem vedela kaj bi s sabo, potem pa je kar minilo. Saj bo boljše. Glede NS pa ne vem. Jaz sem bila v MB. Simona
|
|
|
|
a se slabost stopnjuje? 11.8.2005 11:15:36
|
|
|
|
Naty*Taja
|
A ti ni G nič omenla? POtem ti še bo, ker se nuhalna dela tam okrog 12.tedna, tak da še ni panike. H kateri pa hodiš? Jaz sem tudi iz CE in sem pri dr Gašperlin-Dovnik.
|
|
|
|
a se slabost stopnjuje? 11.8.2005 12:03:09
|
|
|
|
potamčica
|
Naty-Taja, moja G je dr. Salobir. Sama mi ni nič omenila, je pa res, da vprašala tud nisem. Mam pa naslednji pregled 8.9., pa jo bom takrat.
|
|
|
|
a se slabost stopnjuje? 11.8.2005 14:09:47
|
|
|
|
pikica*
|
Glede slabosti je čisto pri vsaki drugače. Mene je mučila nekje do 11. tedna, potem pa se je vse skupaj začelo umirjati. Čisto ok pa sem se začela počutiti kakšne 2-3 tedne nazaj (sedaj sem noseča 17t). Tudi intenzivnost je različna. Meni je bilo najprej samo malo slabo. Sčasoma se je začelo občasno bruhanje, ko je bilo najhuje (10., 11. teden) pa sem bruhala ves čas, tako da niti nisem več štela kolikokrat na dan sem tekla na wc. Takrat je bilo res precej hudo. Ampak potem mine in na vse skupaj bolj kot ne pozabiš:) Je pa precej lažje vse skupaj prenašat, ker veš kje tiči vzrok za takšno počutje;)
|
|
|
|
a se slabost stopnjuje? 11.8.2005 14:22:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Čisto mimo, pšotamčica, oprosti. Odkod ti nick? Iz knjige o Potamčku ali kaj drugega?
|
|
|
|
a se slabost stopnjuje? 11.8.2005 15:51:36
|
|
|
|
potamčica
|
al bina: ne vem kaj je za tebe čisto mimo, pa tud nobena pšotamčica nisem. Kar se pa nicka tiče, je pa to moja izbira in mi je čist vseen, če ti ni všeč.
|
|
|
|
a se slabost stopnjuje? 11.8.2005 16:35:19
|
|
|
|
lenča-1
|
no ljubica zlata, ne bit tko naspicena. slabost se ti zna kar precej stopnjevati, pri meni se je zacelo najprej z neprenasanjem razlicnih vonjev in okusov, kaseneje pa mi je bilo slabo od jutra do vecera (vcasih sem se zbudila sredi noci in letela na wc) - ni pomagalo niti intenzivno pitje, hranjenje je postalo prava loterija, nikoli nisem vedela kaj bom obdrzala v sebi in kaj bo romalo v wc. Slabost pocasi pojenjuje, bruham skorajda ne vec, vendar je se ni konec - pa sem v 15t.
|
|
|
|
a se slabost stopnjuje? 11.8.2005 18:19:44
|
|
|
|
Anonimen
|
jz sem pa do 16t mislila, da bom kar umrla od slabega počutja, slabosti, glavobolov, bruhanja......čisto izmozgana sem pristala v bolnišnici. Zdaj kak teden pa se počutim odlično (trkam na les). Potamčica, minilo bo lahko čez par tednov ali pa šele po 15t...edina tolažba je samo ta, da mine kadar mine.
|
|
|
|
a se slabost stopnjuje? 11.8.2005 20:19:20
|
|
|
|
eya
|
Kdaj pa so se pri vas začele slabosti? Jaz sem noseča 5 tednov in mi še ni nič kaj fajn slabo-parkrat na dan me samo malo obide slabost...sem pa zvečer precej bolj utrujena kot običajno in zaspim kot ubita. Tudi spim kar dobro. Če bi bilo še naprej tako, bi bilo super!
|
|
|
|
a se slabost stopnjuje? 11.8.2005 21:05:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Meni so se slabosti začele točno v 7. tednu.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Imela sem občutek, da nekaj ni v reduOdločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.