Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
a se samo meni zdi, ali je RR... 21.7.2005 16:15:22
|
|
|
|
nita
|
upam, da so šle vse "tečne muhe" za vedno na dopust :)
|
|
|
|
a se samo meni zdi, ali je RR... 21.7.2005 16:20:43
|
|
|
|
SANDY
|
ja pa vedno neko opominjanje mene tud kr moti no.. drgač se pa strinjam z nito ;)
|
|
|
|
a se samo meni zdi, ali je RR... 21.7.2005 16:25:01
|
|
|
|
Pupica
|
uuuu SANDY to sem hotla dat na stranski tir(opominjanje) pa k si že glih omenla:grrr::grrr::grrr:neki napišeš, po pa kera :racka: vleče še skoz tri poste:hudicek: ampak vsako tele ma svoje veselje, tko da se ne oziram več na to:sloncek::sloncek::sloncek: He he nita, a bereš misli;):pujs:
|
|
|
|
a se samo meni zdi, ali je RR... 21.7.2005 16:25:32
|
|
|
|
kofetek2010
|
pupica - a ti že dolg časa ni nobena težila? :zmeden2: pa ti je mal dolg cajt po njej? :)-
|
|
|
|
a se samo meni zdi, ali je RR... 21.7.2005 16:31:18
|
|
|
|
SANDY
|
sicer nekak jemlem tle gor vse neosebno in si misllm svoje pri kakih postih, in sploh pa se mi ne da punce skos neki opominjat. Če me ne zanima ne preberem :pujs:
|
|
|
|
a se samo meni zdi, ali je RR... 21.7.2005 16:32:02
|
|
|
|
Pupica
|
he he..ne ne moja ljubav je že z dopusta, mi že srček bije hitreje:love::love::love::love: Pa že dolg se nobeni :žvalcazlepodlakco: nisem nasmejala;) A ne jana73 nkol nam ni prov, k je ni prov, pa k ni tut ni prov:)-:)-:)-:)-:)- JokE! Ma ne zdejle se mi je res prov tko star RR zazdel, pol pa grem mal pogledat na naše debate, pa vidm da mam spet celo četo za sabo:)-:)-:)-:)-
|
|
|
|
a se samo meni zdi, ali je RR... 21.7.2005 16:44:34
|
|
|
|
ZARA
|
Lahk te jst zamorim,pumpc@...sam reč!! Ja, definitivno je drugačen...
|
|
|
|
a se samo meni zdi, ali je RR... 21.7.2005 16:57:54
|
|
|
|
Pupica
|
he he...dej ne baš ta stara:)-:)-:)-:)-Mene ne moreš zamorit, mam prenizek prtisk...:)-:)-:)-:)- Če men ne verjameš pa mal vpraš naokol...so se ene fajn trudle...pa bilo svuda pumpcin nasmeh svuda:)-:)-:)-:)-
|
|
|
|
a se samo meni zdi, ali je RR... 21.7.2005 17:23:47
|
|
|
|
CatJa
|
Ku-ku, js se nisem stara, ne na RR in ne nasploh :)- Pa upam, da tecna tud ne prevec :zmeden2:
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?