Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
a se kateri tudi to dogaja??? 28.3.2005 20:20:44
|
|
|
|
malika
|
Uh, hvalabogu dobro spim kljub nosečnosti :bravo: Pravijo da pomaga toplo mleko s medom tik pred spanjem? Poskusila sem enih parkrat v srednji šoli in se mi zdu, da je kar pomagalo :)
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 28.3.2005 20:22:56
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
a se kateri tudi to dogaja??? 28.3.2005 20:23:35
|
|
|
|
.ču
|
Zamenat jogi in poušter:)preverjeno
|
|
|
|
a se kateri tudi to dogaja??? 28.3.2005 20:25:20
|
|
|
|
Magi*
|
živjo Petra. meni se to pogosto dogaja. še posebej moteče je bilo v nosečnosti, ko sem imela tudi zelo "nervozne" noge in sem skoz morala brcat in migat. zdaj to rešujem tako, da zvečer malo potelovadim (kakšne vaje iz joge, pravilno dihanje, raztezanje) in pod vroč tuš/kopel. poskusim se čisto sprostiti in potem nekako gre. aja, pa masaža tudi zelo pomaga. je pa vsaj pri meni tudi izredno pomembno, da imam nek večerni ritual in uro, ko grem spat (slednje je zdaj skoraj nemogoče;)).
|
|
|
|
a se kateri tudi to dogaja??? 28.3.2005 20:54:56
|
|
|
|
polona2
|
Obvezno vroč tuš pred spanjem :love:...
|
|
|
|
a se kateri tudi to dogaja??? 28.3.2005 21:13:30
|
|
|
|
lin
|
Petra da nisi:nosecka:?:)-:);) Se hecam dej,mogoče pa zato ker maš v glavi da se bo Taj itak kmalu zbudu pa hitiš zaspat pa negre,sprosti se,pojdi pod tuš,popi topel čaj ali mleko in se uleži,pa brez neumnosti po glavi..........
|
|
|
|
a se kateri tudi to dogaja??? 28.3.2005 21:19:25
|
|
|
|
SANDY
|
men se to ne dogaja ;);)
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 28.3.2005 21:23:55
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
a se kateri tudi to dogaja??? 28.3.2005 22:06:09
|
|
|
|
babylove
|
ovce štej ;)
|
|
|
|
a se kateri tudi to dogaja??? 29.3.2005 3:48:19
|
|
|
|
marta2
|
O ja:zmeden:. Tud men se to dogaja, zato pa sredi noči brskam po internetu. Ko sem ful, ful, ful zmatrana zakinkam za kakšne pol urice, potem pa ne morem spat. Sem zvečer zaspala čisto fuč, potem sem pa ob pol dveh nahranila prvo miško:duda:, ob dveh drugo:duda:, zdaj pa ne morem spat in norim, ker vem, da bom čez dan spet sesuta in da se bosta čez dobro uro tko al tko zbudili. LP Marta
|
|
|
|
a se kateri tudi to dogaja??? 29.3.2005 6:38:15
|
|
|
|
Lunca1
|
Tak problem ima moja Pina, zvečer zmatrana, zaspat pa ne.:)-:)-:)-
|
|
|
|
a se kateri tudi to dogaja??? 29.3.2005 8:10:27
|
|
|
|
Anonimen
|
A mogoče kavo piješ prepozno?
|
|
|
|
a se kateri tudi to dogaja??? 29.3.2005 9:34:15
|
|
|
|
HuAnita
|
pridi zvečer k men, bova skupaj ovc šteli...:((
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?