Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
a se katera spomni... otroška soba 12.4.2005 19:20:49
|
|
|
|
Jančika_
|
Točno vem, katere slike misliš, ampak se nikakor ne morem spomniti nicka....mislim, da je bila ena Primorka:zmeden:. Joooj, luknje v možganih....
|
|
|
|
a se katera spomni... otroška soba 12.4.2005 19:32:17
|
|
|
|
tjaga
|
Album od Lin, se mi zdi, take cute zadeve. Mislim, da se imenuje otroška sobica ali nekaj takega. :kava::kuza::kava::kuza:
|
|
|
|
a se katera spomni... otroška soba 12.4.2005 19:38:30
|
|
|
|
polona
|
Ni tale od lin. Iščem enega drugega. Jančika, še malo pobrskaj po spominu. LP
|
|
|
|
a se katera spomni... otroška soba 12.4.2005 19:54:08
|
|
|
|
Jančika_
|
Pobrskala nisem samo po spominu, ampak tudi po albumih, pa ne najdem:ups:. Možno je seveda tudi, da tega albuma ni več gor.
|
|
|
|
a se katera spomni... otroška soba 12.4.2005 19:58:37
|
|
|
|
ajat
|
nekaj casa je imela Selena slikice sobe gor, pa jih žal ni več Je bla v kotu taka pastelno zelena mala mizica, ce se prav spomnem ;)
|
|
|
|
a se katera spomni... otroška soba 12.4.2005 20:02:39
|
|
|
|
polona
|
Ja, po moje je bilo to to. A se ona še kaj pojavlja na forumu? Jančika, tudi jaz sem brskala po starih albumih in obupala. Hvala vsem.
|
|
|
|
a se katera spomni... otroška soba 12.4.2005 20:15:08
|
|
|
|
Jančika_
|
Ja, tole od Selene je bilo, se mi zdi.
|
|
|
|
a se katera spomni... otroška soba 12.4.2005 22:12:02
|
|
|
|
lin
|
Jaz mama v mojem albumu par slikic odotroške sobe od ikea samo sem jih objavla pred kratkim tako da to ni to. Zakaj pa nepokukaš na spletno stran od Ikea?
|
|
|
| Stran: [1] |
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......