Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: a se da tak zanosit - nevednica 11.2.2007 15:05:30
|
|
|
|
Anonimen
|
možnosti je bolj malo, ker načelom a so plodni dnevi nekje med eno in drugo menstruacijo, se pa je ža zgodilo. Ampak saj pravim, možnosti je zares malo.
|
|
|
|
RE: a se da tak zanosit - nevednica 11.2.2007 15:05:49
|
|
|
|
Anonimen
|
JAh, variante so vedno. Odvisno, kdaj imaš ovulacijo. Ponavadi je ovulacija nekje na sredini ciklusa. Pri nekaterih prej, pri nekaterih pa pozneje.
|
|
|
|
RE: a se da tak zanosit - nevednica 11.2.2007 17:54:54
|
|
|
|
stunfek
|
ne sekiraj se. možnosti je minimalno, drugič pa ne spuščajta po nesreči noter, če ne želita otročička!
|
|
|
|
RE: a se da tak zanosit - nevednica 11.2.2007 20:02:41
|
|
|
|
buča
|
mislim,da imaš 99 % možnosti,da ne boš zanosila.Če pa boš,pa če si ga ne želiš,naj me pa koklja brcne!!!
|
|
|
|
RE: a se da tak zanosit - nevednica 11.2.2007 20:18:36
|
|
|
|
Blejka26
|
naj ti povem da sem jaz tako zanosila prvič in sedaj še drugič.jaz sem pač plodna take dneve,odvisno pa je kdaj imaš ti plodne dneve
|
|
RE: a se da tak zanosit - nevednica 11.2.2007 21:16:59
|
|
|
|
eya
|
Najverjetneje imaš ovulacijo okoli 14. dne, spermiji pa so živi max 2 dni, tako da je po vsej verjetnosti ne moreš zanosit.
|
|
RE: a se da tak zanosit - nevednica 11.2.2007 21:55:51
|
|
|
|
cincamarinca
|
IZVIRNO SPOROČILO: eya spermiji pa so živi max 2 dni, V zelo ugodnih pogojih (sluz pri ženski ravno "prave" kislosti oz. bazičnosti; kvalitetni spermiji) preživijo spermiji 4 dni
|
|
|
|
RE: a se da tak zanosit - nevednica 11.2.2007 22:14:35
|
|
|
|
Anonimen
|
če vama je to uspelo narest danes bi jaz na tvojem mestu šla vseeno jutri še po une after tabletke. če si ne želiš otroka met seveda. never know!
|
|
|
|
RE: a se da tak zanosit - nevednica 11.2.2007 22:35:41
|
|
|
|
freha
|
o ne panika! to je blo v od sre. na čet.... dans je nedelja, (4 dni po) pa se mi ne zdi da bi mela ovulacijo - ni sluzi, upam da so spermiji "pocrkal", zato ker je prehit! bi mela bebe ne ta moment. uf, kak se ugotovi ovulacija? zdaj je že prepozn za tabletke after? hvala za odgovore vem da sma butasta, ni ok
|
|
|
|
RE: a se da tak zanosit - nevednica 11.2.2007 22:38:44
|
|
|
|
Anonimen
|
sej verjetn nau nč..sprosti se in počakaj do naslednje menstruacije pa boš najbolj ziher :)
|
|
|
|
RE: a se da tak zanosit - nevednica 13.2.2007 1:54:52
|
|
|
|
freha
|
res ne vem kako to da nisem vedla, da če maš zadnje izcedke menstruacije še vedno lahko zanosiš, prava butara sem no. sedaj pa me malce bega, sploh ko berem koliko vas je ki ne pričakujete menstruacije. danes je bila sluz malce prisotna in imam čudn feeling. nič vam sporočim kako bo. kdaj lahko naredim prvi test nosečnosti?
|
|
|
|
RE: a se da tak zanosit - nevednica 13.2.2007 8:33:48
|
|
|
|
Laubica
|
Ko ti bo 1. dan men. zamujala
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?