Vijoličarka
|
Ne vem zakaj imam občutek, da je to spet reklama za to skupino portalov. Nivo je itak nizek, a zaupam v te dobičkarje, da znajo še nižje. Pogoji prijave: Pošlji aktualne digitalne fotografije cele postave in fotografije tistih delov telesa, ki bi jih rada spremenila z lepotno operacijo. Pošlji fotografijo vsakega dela telesa posebej, obvezno pripni 5 fotografij. (datoteka v .jpg formatu) Seznanjena sem, da izpolnjena prijavnica in poslane fotografije še niso razlog, da bi me moral producent sprejeti in izbrati za sodelovanje v akciji Osvoji lepotno operacijo. Strinjam se, da prijavnica in poslane fotografije s trenutkom prijave postanejo last Produkcije Plus, d.o.o., ki materialov ne bo vrnila ter jih sme kakorkoli in kadarkoli uporabiti v vseh medijih Potrjujem, da sem prebrala, razumela in se zavedam, da sem s tem, ko sem poslala prijavnico, sprejela pogoje, dogovore in pravila, ki so navedeni v Pogojih za prijavo in da so vsi podatki, ki sem jih navedla v prijavnici, resnični in točni. Zavedam se, da je vsak neresničen ali zavajajoč podatek, ki sem ga navedla, lahko podlaga za takojšnjo izločitev iz postopka izbiranja kandidatk v akciji Osvoji lepotno operacijo, v primeru da bi bila izbrana za nagrajenko. Meni se to zdi samo nemoralen zastonjkarski način pridobivanja fotografij, najraje intimnih delov, po možnosti s kakšnimi zanimivimi deformacijami. Razumem, da se zmagovalke, ki bodo deležne opracije, javni objavi ne bodo mogle izogniti - one bodo dobile zastonj operacijo, produkcijska hiša pa reportažo. Ne razumem pa, zakaj bi morale ostale, ki ne bodo dobile nič v zameno, takole predati pravice za svoje morda intimne in morda občutljive fotografije. Upam da bo vsem, ki se bodo prijavile, jasno da so se že s samo prijavo odrekle zasebnosti.