|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   a paničarim?kr strah je ogromen...
18.10.2007 11:00:08   
portugalka
9. teden nosečnosti, do sedaj sem bila vsa napihnjena, dojke otečene za znoret. občasno špikanje v desnem ali levem jajčniku.

Danes pa popolnoma uplahnil trebuh (nisem več napihnjena), dojke tudi upadle, na desni strani področje jajčnika pa še bolj boleče na dotik. user posted image
pregled sicer imam 25.10 - ali paničarim, ali je moj strah upravičen in so to znaki spontanega splava user posted image - če ti sploh obstajajo?
pomagajte ....

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: a paničarim?kr strah je ogromen...
18.10.2007 11:05:52   
Taula
Jaz sem v 10 tednu in imam manjši trebuh kot prej. Začetna napihnjenost je zaradi prebave.
Dojke: nekaj časa me skrbijo in bolijo, nato nekaj dni nič.  Bolečina je pa vedno hujša.
Telo se pač privaja na spremembe. Pomiri se.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu portugalka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.10.2007 11:06:27   
lindy
Ja mene so po splavu prsa takoj nehala bolet, sam verjetn si mogla imet kakšen izcedek al pa krvavela, ker pomoje drugač ne gre, če ne pa pokliči gin. pa prašaj, želim ti vse dobro!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3
18.10.2007 11:15:24   
tulip
Upam da pri tebi ne bo tako, ampak jaz se  v 10 tednu kar naenkrat nisem več počutila tako napihnjeno, kot da ne bi bila več noseča, prsi so me nehale bolet in rezultat: občutek ni varal, šlo je za spontani splav. Nisem pa imela nobenega izcedka, bolečin, nič. Samo napihnjena nisem bila več.
Tako da ti svetujem da se kar naroči pri GIN, da vidiš kaj in kako. Srečno!

Neposredna povezava do sporočila: 4
18.10.2007 11:40:19   
nemrak
user posted image user posted image ,
isto se je zgodilo meni. Pa pričakujem user posted image  čez 2-3t.
Srečno!!!

(odgovor članu tulip)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.10.2007 16:10:07   
Naja30
Pri meni pa so nasprotno znaki nosečnosti ostali še kakšna dva dneva po splavu. Nič se ne boj, ne misli na najslabše. Vse bo ok. Začetna napihnjenost je minila, zdaj bo pa kmalu začel trebušček rasti.user posted image

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.10.2007 16:26:36   
Anonimen
Znak za morebiten splav je le krvavitev ali morda rajv izcedek, ter močne bolečine v trebuhu. To da te dojke ne bolijo več in da je trebuh malo manjši ni nič takega. Mene so bolele še nekaj dni po abraziji.
Srečno. user posted image

(odgovor članu Naja30)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
18.10.2007 23:01:36   
sovica3
Če še nisi danes poklicala, pokliči jutri svojega ginekologa. Kaj te stane? Bolje, da paničariš za brez zveze kot pa da 25. izveš žalostno vest.

Neposredna povezava do sporočila: 8
19.10.2007 10:22:15   
Anonimen
Ojla.Jaz sem v 10.tednu pa mi je tudi kake dva tedna nazaj uplahnil trebuh, ko sem se kaj napela me je malo zabolelo v desnem jajčniku-zapekloi, joške se mi zdi da niso več napete, ampak nimam nobenega izcedka, tako da to ne more biti potem splav če ni izcedek- NO imam beli tok,ki je morda tudi malo rjav-zelo svetlo, to pa je tudi vse.Imama pa Angel sound doma in vsak dan poslušam, srčka sicer ne slišim, slišim pa kako se detece kotali po vodi in se premika-tako da me to tolaži.Pregled pa imam v ponedeljek.

(odgovor članu sovica3)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
19.10.2007 12:56:58   
Taula
Imama pa Angel sound doma

Zdi se mi da se z njim lahko sliši srček šele po 12 tednu, ne prej.

''tretjem mesecu se sliši kolcanje, brcanje in tudi šibke zvoke otroškega bitja srca''-  to piše na opisu

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
19.10.2007 22:57:33   
sovica3
user posted image user posted image user posted image  Oooooo, kaj pa je to? ANGEL SOUND? Prvič slišim... user posted image  Kje se to kupi? Kaj je to? Koliko stane?

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 11
19.10.2007 23:30:58   
*lenc@*
Poslušaš bitje srca otročka v bušiju. Stane pa okol bivših 15000sit na soncku.si.

Drgač pa punca ne paničari že koj na začetku, čeprav te razumem, da se sekiraš. Uživaj v nosečnosti in vse bo ok!
TRebuh manjši, večji... Poznalo se ti bo zarad otročka po 4. mesecu tak da zdaj to nima veze, nič hudega če je manjši.

"Kam potuje čas? Če bi vedel, zaprl vrata bi pred njim."
R. K.

(odgovor članu sovica3)
Neposredna povezava do sporočila: 12
21.10.2007 14:07:00   
Anonimen
No draga Hothien - ni res, da je rjavi izcedek ali krvavitev - jaz naj bi bila v 11 tedneu,pred tremi tedni sem imela prvi pregled-vse ok, srček se je že videl in vse-potem pa so znaki nosečnosti izginili, ni bilo naphnjenosti, niti bolečih prsi več- in kja jebila posledica-otroček mi je umrl-zvedela sem pa to v petek- in kar cele 3 tedne sem imela mrtvega v sebi, pa nisem nič krvavale, nič me ni bolelo, skratka če nebi šla h G sploh nebi vedela.Tako da sem imel včeraj na žalost abrazijo.Tako da Portugalka čimpreje pojdi na pregled!!!

(odgovor članu *lenc@*)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?