Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: a obstaja kak ...(racunalničarke na pomoc) 6.5.2010 9:13:09
|
|
|
|
ona
|
Kupi si zunanji disk in dej vse gor,kar imaš na računalniku,boš že potem prebirala slike,če se ti mudi da bi pa kaj obstajalo,da vse zmeče na kup,pa ne vem
|
|
|
|
RE: a obstaja kak ...(racunalničarke na pomoc) 6.5.2010 9:16:24
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: ona Kupi si zunanji disk in dej vse gor,kar imaš na računalniku,boš že potem prebirala slike,če se ti mudi da bi pa kaj obstajalo,da vse zmeče na kup,pa ne vem Podpis Kadar moj dec zaštrika računalnik, enostavno zmečem vse svoje datoteke (slike, besedila,...) na zun. disk in me ne gane, ko kolega vse podre in na novo nalaga A iskanje (search) mogoče ima opcijo iskanja po končnicah datotek?? Ker tako bi se ev. dalo najti. Vem pa ne, ker nisem še nikoli poskušala.
|
|
|
|
RE: a obstaja kak ...(racunalničarke na pomoc) 6.5.2010 9:22:14
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
sem probala z iskalcem, pa scroll knof tolko tini mini da ga komaj vidim:(
|
|
|
|
RE: a obstaja kak ...(racunalničarke na pomoc) 6.5.2010 9:27:12
|
|
|
|
hrchy
|
Poskusi s Picaso - ta ti bo nasla vse slike, ampak v eno mapo jih bos morala pa sama prenest a z zaznamki mislis favorites (za internet)? zanje imas mapo - poglej pod 'documents and settings' in tvojim uporabnikom. Sicer je pa za to fajn xmarks - ki ti zaznamke shrani na server, ti jih avtomaticno backupira in ti jih tudi poenoti prek razlicnih brskalnikov
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?