Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
a mislite, da bi lahko prestavila morje 3.6.2008 21:24:44
Anonimen
ker bo ravno te dni ful mraz in dež in glede na to, da imam že rezervirano? Dobila sem pa 2x polpenzion za 2 osebi + otrok kot nagrado...? A mislite, da bi mi šli v hotelu toliko na roko? Ma res mi ni, da bi s tamalo lutali po dežju ali bili v hotelu med 4-imi stenami...
RE: a mislite, da bi lahko prestavila morje 3.6.2008 21:29:55
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima
mi gremo v petek pa če toča doli pada , jaz preveč komaj čakam, da bi prestavljala
ja kaj boste pa delali? Kam se boste dali? V "našem" hotelu ni notranjega bazena...ništa za dogajat. Pa sej, če bi šla sama, bi še šlo, ampak 2,5 letnico je pa treba skoz animirat...
RE: a mislite, da bi lahko prestavila morje 3.6.2008 21:31:55
felicia
madoniš kofe tebi očitno ni namenjeno tole morje prvo M pol vreme uf. Al pa se nehi sekerat pa uživi pejt mal spremenit zrak in okolje se boš mela čudovito- ne obremenjuj se z vremenom in ostalimi stvarimi- ne kompliciraj!
RE: a mislite, da bi lahko prestavila morje 3.6.2008 21:34:45
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: caffee
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima
mi gremo v petek pa če toča doli pada , jaz preveč komaj čakam, da bi prestavljala
ja kaj boste pa delali? Kam se boste dali? V "našem" hotelu ni notranjega bazena...ništa za dogajat. Pa sej, če bi šla sama, bi še šlo, ampak 2,5 letnico je pa treba skoz animirat...
RE: a mislite, da bi lahko prestavila morje 3.6.2008 22:21:49
Nika v službi
Ne vem, kam sicer greš, ampak saj hotel verjetno ni "in the middle of nowhere", a ne? Če bo res tako obupno scalo, da niti kak sprehod ne bo mogoč, se še vedno najde kak bazen kje v bližini. Ali pa se pač par km zapelješ.