Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: a mislite, da bi lahko prestavila morje 3.6.2008 21:25:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, poklici in vprasaj. Samo naslednji tremin bo verjetno konec septembra... . V katerem hotelu pa imas rezervacijo?
|
|
|
|
RE: a mislite, da bi lahko prestavila morje 3.6.2008 21:26:09
|
|
|
|
Zamima
|
mi gremo v petek pa če toča doli pada , jaz preveč komaj čakam, da bi prestavljala
|
|
RE: a mislite, da bi lahko prestavila morje 3.6.2008 21:29:55
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima mi gremo v petek pa če toča doli pada , jaz preveč komaj čakam, da bi prestavljala ja kaj boste pa delali? Kam se boste dali? V "našem" hotelu ni notranjega bazena...ništa za dogajat. Pa sej, če bi šla sama, bi še šlo, ampak 2,5 letnico je pa treba skoz animirat...
|
|
|
|
RE: a mislite, da bi lahko prestavila morje 3.6.2008 21:31:45
|
|
|
|
Anonimen
|
a mislite, da bi lahko prestavila morje Morje bos tezko... ...hotel pa mogoce.
|
|
|
|
RE: a mislite, da bi lahko prestavila morje 3.6.2008 21:31:55
|
|
|
|
felicia
|
madoniš kofe tebi očitno ni namenjeno tole morje prvo M pol vreme uf. Al pa se nehi sekerat pa uživi pejt mal spremenit zrak in okolje se boš mela čudovito- ne obremenjuj se z vremenom in ostalimi stvarimi- ne kompliciraj!
|
|
|
|
RE: a mislite, da bi lahko prestavila morje 3.6.2008 21:34:45
|
|
|
|
Zamima
|
IZVIRNO SPOROČILO: caffee IZVIRNO SPOROČILO: Zamima mi gremo v petek pa če toča doli pada , jaz preveč komaj čakam, da bi prestavljala ja kaj boste pa delali? Kam se boste dali? V "našem" hotelu ni notranjega bazena...ništa za dogajat. Pa sej, če bi šla sama, bi še šlo, ampak 2,5 letnico je pa treba skoz animirat... eh, na otoku se to hitro spiha, jaz sem optimist
|
|
RE: a mislite, da bi lahko prestavila morje 3.6.2008 21:35:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi gremo tud čez vikend na morje, ker bo ziher tam ful lepše vreme. Sem mislila, da se bomo že kopali, ampak mislim, da bomo ostali pri sprehodih... Jaz na tvojem mestu ne bi oklevala 5 minut. Na morju bo super!!!
|
|
|
|
RE: a mislite, da bi lahko prestavila morje 3.6.2008 21:37:42
|
|
|
|
Mišni
|
Ja kakšno vreme je pa napovedano za vikend? A tak šit? A pa na morju tudi?
|
|
|
|
RE: a mislite, da bi lahko prestavila morje 3.6.2008 21:42:59
|
|
|
|
Anonimen
|
dež pa hladno (podnevi max 22 stopinj)
|
|
|
|
RE: a mislite, da bi lahko prestavila morje 3.6.2008 21:56:28
|
|
|
|
jakaracman
|
Po moje bo pa čisto kul.Malo se sprehajate, crkljate,uživate.Sigurno bo lepše kot tu.
|
|
|
|
RE: a mislite, da bi lahko prestavila morje 3.6.2008 22:21:49
|
|
|
|
Nika v službi
|
Ne vem, kam sicer greš, ampak saj hotel verjetno ni "in the middle of nowhere", a ne? Če bo res tako obupno scalo, da niti kak sprehod ne bo mogoč, se še vedno najde kak bazen kje v bližini. Ali pa se pač par km zapelješ.
|
|
|
|
RE: a mislite, da bi lahko prestavila morje 4.6.2008 7:24:44
|
|
|
|
srki
|
ti si si pa velik cilj zadala . Caffe, a greš na Hrvaško obalo? Mah, saj po mojem pa ne bo tako slabo.
|
|
|
|
RE: a mislite, da bi lahko prestavila morje 4.6.2008 7:28:53
|
|
|
|
anitaz
|
Saj se lahko greste drugam kopat, v bazen. To pa res ni problem. Jaz tudi ne bi oklevala-imam preveč rada morje. Kakšne so pa kaj napovedi za naslednji teden oz. za naslednjih 14 dni na naši obali?
|
|
|
|
RE: a mislite, da bi lahko prestavila morje 4.6.2008 7:29:38
|
|
|
|
anitaz
|
IZVIRNO SPOROČILO: caffee dež pa hladno (podnevi max 22 stopinj) Važen je morski zrak.
|
|
|
|
RE: a mislite, da bi lahko prestavila morje 4.6.2008 7:34:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Tud midva ne veva če bi šla, ker je tudi na morju napovedano slabo vreme, pa še bolj hladno. Pa še z motorjem greva.. res ne vem, no.
|
|
|
|
RE: a mislite, da bi lahko prestavila morje 4.6.2008 8:03:14
|
|
|
|
muška
|
Z motorjem se je v tako nestanovitno vreme res beda spustit, ker pol res nimaš kam, oz. nimaš kam s čem No tako z avtom v hotel bi pa jaz definitivno šla, seveda pa se da vse preverit ne?
|
|
|
|
RE: a mislite, da bi lahko prestavila morje 4.6.2008 8:08:53
|
|
|
|
ZARA
|
A ker tardeče nisi mogla prestavit, bi zdaj rada morje?
< Sporočilo je popravil ZARA -- 4.6.2008 8:09:18 >
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?