Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: a mi lahko kdo tole razloži 21.6.2008 18:08:45
|
|
|
|
silvya
|
Pomeni, da si tole sedaj že povedala naprej in bo vse firbec matral, kaj za hudiča si ti gledala.
|
|
|
|
RE: a mi lahko kdo tole razloži 21.6.2008 19:07:58
|
|
|
|
Anonimen
|
amm, pomojem, da maš loh na facebooku al pa myspace napisan,da si član RR-ja, oz. da maš iz tam bližnjico...Pojma nimam, sam predvidevam
|
|
|
|
RE: a mi lahko kdo tole razloži 21.6.2008 23:13:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Ful nadležno, ker se odpre vsakič, ko greš z miško čez. Bljak
|
|
|
|
RE: a mi lahko kdo tole razloži 22.6.2008 9:30:45
|
|
|
|
smrka
|
to pomeni da je reklama, kar je na drugih forumih tudi prepovedan, tko da nevem ce se sme sirit okol, da si na tem forumu.
|
|
|
|
RE: a mi lahko kdo tole razloži 22.6.2008 10:09:02
|
|
|
|
Jaka RR
|
Povej naprej... vam omogoča, da enostavno shranite vsebine ali jih delite s prijatelji. Pri tem lahko posamezno stran dodate med priljubljene (Bookmarks, Google Bookmarks ali Del.icio.us), jo po e-pošti delite s prijatelji (Email), ali pa uporabite katero izmed spletnih storitev. Npr. Facebook, Myspace uporabniki lahko tako med seboj na enostaven način delijo zanimive povezave. To možnost smo dodali z željo, da lahko s prijatlji še hitreje delite zanimive in kakovostne vsebine, ki jih najdete na našem portalu. Lep pozdrav in prijetno uporabo portala še naprej, Jaka
|
|
|
|
RE: a mi lahko kdo tole razloži 22.6.2008 10:45:08
|
|
|
|
kokodajsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jaka RR Povej naprej... vam omogoča, da enostavno 1. shranite vsebine ali jih delite s prijatelji. Pri tem lahko posamezno stran dodate med priljubljene (Bookmarks, Google Bookmarks ali Del.icio.us), jo po e-pošti delite s prijatelji (Email), ali pa uporabite katero izmed spletnih storitev. Npr. Facebook, Myspace uporabniki lahko tako med seboj na enostaven način 2. delijo zanimive povezave. To možnost smo dodali z željo, da lahko s prijatlji še hitreje delite zanimive in kakovostne vsebine, ki jih najdete na našem portalu. Lep pozdrav in prijetno uporabo portala še naprej, Jaka Dve vprašanji: 1. ali potemtakem lastnik portala RR dovoljuje kopiranje vsebin portala? 2. ali ni to zastonj reklama za RR? Hvala za odgovor in lepo nedeljo še naprej.
|
|
RE: a mi lahko kdo tole razloži 22.6.2008 14:35:15
|
|
|
|
amaya
|
ni odgovora
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brano v zadnjem mesecuKo partnerju ni do seksa: 5 najpogostejših...Največkrat za to, da eden od partnerjev ali oba več ne čutita seksualne želje, ne tiči v tem, da je partner premalo priv...
FOTO: Novorojenček v prvih sekundah po roj...Fotografije so precej nazorne, saj so posnete v prvih sekundah po porodu, ampak dejstvo je, da prikazujejo čudež rojstva...
To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Zadnje s foruma
Sadje, zelenjava ali riž z mlekom?
пеперутка16
Kako ste začeli z uvajanjem goste hrane in ali ste zadovoljni s tem režimom in otrokovim odzivom? Najprej smo predstavili: