Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: a mi lahko kdo tole razloži 21.6.2008 18:08:45
|
|
|
|
silvya
|
Pomeni, da si tole sedaj že povedala naprej in bo vse firbec matral, kaj za hudiča si ti gledala.
|
|
|
|
RE: a mi lahko kdo tole razloži 21.6.2008 19:07:58
|
|
|
|
Anonimen
|
amm, pomojem, da maš loh na facebooku al pa myspace napisan,da si član RR-ja, oz. da maš iz tam bližnjico...Pojma nimam, sam predvidevam
|
|
|
|
RE: a mi lahko kdo tole razloži 21.6.2008 23:13:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Ful nadležno, ker se odpre vsakič, ko greš z miško čez. Bljak
|
|
|
|
RE: a mi lahko kdo tole razloži 22.6.2008 9:30:45
|
|
|
|
smrka
|
to pomeni da je reklama, kar je na drugih forumih tudi prepovedan, tko da nevem ce se sme sirit okol, da si na tem forumu.
|
|
|
|
RE: a mi lahko kdo tole razloži 22.6.2008 10:09:02
|
|
|
|
Jaka RR
|
Povej naprej... vam omogoča, da enostavno shranite vsebine ali jih delite s prijatelji. Pri tem lahko posamezno stran dodate med priljubljene (Bookmarks, Google Bookmarks ali Del.icio.us), jo po e-pošti delite s prijatelji (Email), ali pa uporabite katero izmed spletnih storitev. Npr. Facebook, Myspace uporabniki lahko tako med seboj na enostaven način delijo zanimive povezave. To možnost smo dodali z željo, da lahko s prijatlji še hitreje delite zanimive in kakovostne vsebine, ki jih najdete na našem portalu. Lep pozdrav in prijetno uporabo portala še naprej, Jaka
|
|
|
|
RE: a mi lahko kdo tole razloži 22.6.2008 10:45:08
|
|
|
|
kokodajsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jaka RR Povej naprej... vam omogoča, da enostavno 1. shranite vsebine ali jih delite s prijatelji. Pri tem lahko posamezno stran dodate med priljubljene (Bookmarks, Google Bookmarks ali Del.icio.us), jo po e-pošti delite s prijatelji (Email), ali pa uporabite katero izmed spletnih storitev. Npr. Facebook, Myspace uporabniki lahko tako med seboj na enostaven način 2. delijo zanimive povezave. To možnost smo dodali z željo, da lahko s prijatlji še hitreje delite zanimive in kakovostne vsebine, ki jih najdete na našem portalu. Lep pozdrav in prijetno uporabo portala še naprej, Jaka Dve vprašanji: 1. ali potemtakem lastnik portala RR dovoljuje kopiranje vsebin portala? 2. ali ni to zastonj reklama za RR? Hvala za odgovor in lepo nedeljo še naprej.
|
|
RE: a mi lahko kdo tole razloži 22.6.2008 14:35:15
|
|
|
|
amaya
|
ni odgovora
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?