Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: a mi lahko kdo razloži, 7.7.2009 0:51:56
|
|
|
|
urška
|
kolikor jaz ve ena strateška igrica.
|
|
|
|
RE: a mi lahko kdo razloži, 7.7.2009 2:20:52
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Spark Kaj je to Travian? Kakor pravi Urška - strateška igrica. V čem je fora? Ko in če ti uspe to ugotoviti, boš rešila kar nekaj zakonov oz. zvez.
|
|
|
|
RE: a mi lahko kdo razloži, 7.7.2009 7:06:01
|
|
|
|
sunny24
|
Ko in če ti uspe to ugotoviti, boš rešila kar nekaj zakonov oz. zvez. Vidiš, mi2 pa nimava teh problemov, ker ga oba igrava, mislim da zdej teče že 3. leto... Totalna odvisnika!
|
|
RE: a mi lahko kdo razloži, 7.7.2009 7:49:11
|
|
|
|
KIKI****
|
Nekaterim je zanimiva, men je škoda časa za tako stvar. Poznam pa dost prijateljev/prijateljic, ki igrajo, jaz pač takrat raje delam kaj drugega. Sem jo igrala recimo 3 mesece (vsake par dni sem pogledala kaj se dogaja), pa sem si ravno neke zaloge ustvarla, pa so mi vse pobrali.
|
|
|
|
RE: a mi lahko kdo razloži, 7.7.2009 8:48:16
|
|
|
|
barika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: Spark Kaj je to Travian? Kakor pravi Urška - strateška igrica. V čem je fora? Ko in če ti uspe to ugotoviti, boš rešila kar nekaj zakonov oz. zvez. pri naju je bilo kar burno in je zaradi ljubega miru rajši opustil to bedarijo. imam pa srečo, da se moj takih stvari tudi sam hitro naveliča
|
|
|
|
RE: a mi lahko kdo razloži, 7.7.2009 10:44:49
|
|
|
|
ada2
|
pri nas je tudi bilo še in še nekega brezveznega govoričenja okli tega kako se je ponoči vstajal, da je hodil čekirat na travian.... no, pol sem si pa jaz na FB kmetijo omislila, pa zdaj to "obdelujem", pa tudi včasih zvečer že v postelji razmišljam, da mi bo kaka poljščina vsak hip dozorela, pa da ne bom pravočasno pospravila, pa bo šlo v nič , ampak zaenkrat še glih potrebe po nočnem vstajanju nimam
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?