Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: a je tok velik trebuh normalen? 14.6.2007 22:08:41
|
|
|
|
lin
|
Jaz mam takega ko se fajn najem . Hecam se,pogledala sem slike in se mi nezdi prevelik.
|
|
|
|
RE: a je tok velik trebuh normalen? 14.6.2007 22:11:50
|
|
|
|
muki1
|
To si zdaj napihnjena. V začetku nosečnosti se prebava poleni. Nič se ne boj, jaz imam večjega, pa nisem noseča .
|
|
RE: a je tok velik trebuh normalen? 14.6.2007 22:13:18
|
|
|
|
Dream
|
Muki1, sem na istem kot ti...
|
|
|
|
RE: a je tok velik trebuh normalen? 14.6.2007 22:13:56
|
|
|
|
Anonimen
|
lep trebuscek,prej in zdj...jst bi tut tacga tacga kt si ga mela pej,cez neki let pa se tadruzga
|
|
|
|
RE: a je tok velik trebuh normalen? 14.6.2007 22:14:03
|
|
|
|
Katja271
|
uuuu ... a si res prepričana da nima tvoj dragi prav - da bosta dva Sicer nimam s trebuščkom nobenih nosečniških izkušenj (imam pa take izkušnje, da je velik ko se fajn nažrem ) Ampak glede na podatek, da je tvoj plodek (6.teden) velik 4-6 mm je ta buši res že kar velik...
|
|
|
|
RE: a je tok velik trebuh normalen? 14.6.2007 22:15:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Boljše, da ti jaz svojega v 14. tednu ne pokažem . Me je danes Rija vprašala, če mislim naslednji mesec roditi
|
|
|
|
RE: a je tok velik trebuh normalen? 14.6.2007 22:16:23
|
|
|
|
sonček33
|
Joj kolk maš luštnega. Bravo za prej in za zdej. Ti samo uživej.
|
|
|
|
RE: a je tok velik trebuh normalen? 14.6.2007 22:20:01
|
|
|
|
Shani
|
u kok je lušten , pa prej brez besed Mbee samo uživaj in ga ponosno kaži vsem!
|
|
|
|
RE: a je tok velik trebuh normalen? 14.6.2007 22:24:41
|
|
|
|
Anonimen
|
No, da te potolažim - s tem, da veš, da črna zožuje
|
|
|
|
RE: a je tok velik trebuh normalen? 14.6.2007 22:27:33
|
|
|
|
sonček33
|
jurka6 a sva midva mal telepatsko povezani? mislim glede na napisano.
|
|
|
|
RE: a je tok velik trebuh normalen? 14.6.2007 22:38:21
|
|
|
|
Mbee
|
o hvala vsem za tolažbo....kar se prej tiče...ja trebuha res nisem imela ne vem kok ampak....no o bokih ne bomo govorili....mogoče je pa to prednost pri porodu
|
|
RE: a je tok velik trebuh normalen? 14.6.2007 22:38:37
|
|
|
|
Shani
|
sonček33 sem šele zdej opazila
|
|
|
|
RE: a je tok velik trebuh normalen? 14.6.2007 22:50:58
|
|
|
|
arielca
|
Lepa nosečka si ! Samo še en nasvet: Prijateljica je imela skoraj celo nosečnost uhan v popku in se ji zdaj grdo pozna (kot ena brazgotina), ker se koža v nosečnosti zelo razteza. Zato premisli malo o tem. Sicer pa se ne obremenjuj, ker bušiju nič ne manjka.
|
|
RE: a je tok velik trebuh normalen? 14.6.2007 23:37:59
|
|
|
|
Disney
|
Lep trebušček. Za uhanček bi ti pa tudi jaz svetovala,da ga daš raje ven.Jaz sem ga v 7-8 tednu dala ven in po letu in pol nazaj-ni bilo nobenega problema.
|
|
|
|
RE: a je tok velik trebuh normalen? 14.6.2007 23:58:39
|
|
|
|
Marogica
|
Trebušček je prav sexi Si se ti kaj hormonsko zdravila? Če si se, je mogoče tudi zaradi tega pri tebi tako hitro viden, pa res je tudi, da se prebava poleni.
|
|
RE: a je tok velik trebuh normalen? 15.6.2007 6:58:40
|
|
|
|
Mbee
|
ne nobenega hormonskega zdravljenja nimam za sabo, prebavo mam čist o.k....no redno vsak dan...mogoče edin vetrovi delajo svoje. bom premislila glede uhančka, hvala vam za nasvete.
|
|
RE: a je tok velik trebuh normalen? 15.6.2007 7:52:50
|
|
|
|
Pat74
|
Veš kaj, trebušček je čist ok., očitno nosiš spredaj, ali pa si bolj suhe konstitucije in se ti za to bolj pozna, sama sem bolj bokasta in se mi zato do 6. meseca ni kaj dosti vidlo ... uživaj v bušiju ... ker to je šele začetek - mal heca - kot sem rekla super si!
|
|
|
|
RE: a je tok velik trebuh normalen? 15.6.2007 8:32:38
|
|
|
|
dolenjka
|
Tudi jaz sem bolj napihnjena, pa sem v bistvu 1 teden za tabo! Ma je lepo a ne? Sam jaz si tut nisem mislila da se tko hit kej vidi, ker moji sister se je v 3. mesecu vidl tko, k da bi se fajn najedla Moj je najbolj navdušen nad oprsjem, prav mi "mja joškulja"!
|
|
RE: a je tok velik trebuh normalen? 15.6.2007 9:14:30
|
|
|
|
nemrak
|
, tudi jaz sem imela na začetku napihnjem trebuh. Sedaj sem pa že na polovici (20t), pa še vedno oblečem svoje hlače. Pa je to moja 3 nosečnost!!
|
|
|
|
RE: a je tok velik trebuh normalen? 15.6.2007 10:15:13
|
|
|
|
Naty*
|
Mbee tko kot so ti večinoma napisale je za to kriva prebava. A si opazla, da je zjutri manjš kokr zvečer? No to je to... Drugač se pa ne obremenjuj, a ni fajn, a vsi vidjo zakaj se gre? Sej veš, da v naši žlahti nismo med ta suhimi, zdej maš vsaj dobr razlog za to .
|
|
RE: a je tok velik trebuh normalen? 15.6.2007 10:18:32
|
|
|
|
Zvezdica
|
Ojla, jast pa do petega meseca nisem imela trebuščka, ko sem šla rodit so me vsi spraševali če imam tri notri Lep trebuh imaš. Le božaj ga in uživaj. LP Zvezdica
|
|
|
|
RE: a je tok velik trebuh normalen? 15.6.2007 14:17:20
|
|
|
|
birdy
|
Jaz bi bila takega trebuha tudi vesela nenoseča . Mislim, tistega tvojega v 6. tednu. Meni se zdi, da si bila samo prej zelo suha. Ja, glede uhančka... Nočem pamet solit, ampak za svojo lepoto, dej ven!!! Jaz sem ga dala ven šele v tam okoli 4. meseca in zdaj zgleda fuuuul grdo. Mi je moj reku, če imam dva popka . In res, ko gledam, grdo. Mi je ful žal, da nisem babice poslušala Sicer njej je vsak uhan razen v ušesu grd (pa še to samo eden v ušesu, imam pa 6 uhanov v ušesu)
|
|
RE: a je tok velik trebuh normalen? 15.6.2007 14:45:10
|
|
|
|
Mbee
|
jst nikoli nisem bila suha....velika sem 168cm in tehtam 70kg....sem pa dolgo trenirala rokomet in je trebuh ostal od tam, zdej je pa v enem mescu pa pol dosti večji....ali me pa sam psiha daje.
|
|
RE: a je tok velik trebuh normalen? 15.6.2007 14:50:26
|
|
|
|
Lusa
|
Raho ,pa nisi te decembrčica?Trebuh maš oooogromen.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?