Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
a je to vnetje ali kaj? 17.4.2008 9:06:02
|
|
|
|
lelaval
|
Moja skoraj 3 letnica pravi, da jo peče, ko lula. Ko sem jo dala zunaj lulat, je kar jokala, ko je lulala. Sem rekla, da greva k zdravniku, da da kremico ali kaj potrebuje, pa od takrat pravi, da je nič več ne peče - se boji zdravnikov, pa sploh ni imela slabih izkušenj z njimi. A je to vnetje, ali kaj - mora dat vodo na pregled? Z jogurtom je ne bi ravno zdravila.
|
|
RE: a je to vnetje ali kaj? 17.4.2008 9:08:01
|
|
|
|
Lunc_a
|
Lahko ima pač navadno cnetje,ampak potem bi imela tudi izcedek. Mogoče ima vnetje mehurja,vsekakor k zdravniku,da se to izključi
|
|
|
|
RE: a je to vnetje ali kaj? 17.4.2008 9:10:07
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lunc_a . Mogoče ima vnetje mehurja,vsekakor k zdravniku,da se to izključi Na to sem tudi jaz pomislila..
|
|
RE: a je to vnetje ali kaj? 17.4.2008 9:12:29
|
|
|
|
lelaval
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lunc_a . Mogoče ima vnetje mehurja,vsekakor k zdravniku,da se to izključi Na to sem tudi jaz pomislila.. Saj to sva tudi midva pomislila ob njenih znakih.
|
|
RE: a je to vnetje ali kaj? 17.4.2008 11:13:43
|
|
|
|
kaj@
|
če jo pogosto tišči lulat,če je urin smrdeč,temen,če jo peče ko lula-to so vsi znaki za uroinfekt,jaz bi jo peljala k dr.da ji pregledajo urin
|
|
|
|
RE: a je to vnetje ali kaj? 17.4.2008 11:15:42
|
|
|
|
kaj@
|
lunca kakšno vnetje in kakšen izcedek,saj nima 20 let,da bi imela pe že tako zgodaj gin.težave pa prvič slišim
|
|
|
|
RE: a je to vnetje ali kaj? 17.4.2008 11:22:33
|
|
|
|
lelaval
|
Ne, izcedka nima. Lulat pa hodi čisto različno - kak dan čisto normalno, kak dan pa nonstop - takrat ji tudi v hlačke uide.
|
|
RE: a je to vnetje ali kaj? 17.4.2008 12:03:38
|
|
|
|
Kaliope
|
po mojem (samo nisem iz zdravniške stroke) ima res vnetje mehurja - poskusi ji skuhat urološki čaj in naj ga čim več spije, drugače pa vseeno pojdita k zdravniku, ker vnetje mehurja se hitro lahko razvije v kronično ponavljanje, če se ga ne pozdravi
|
|
|
|
RE: a je to vnetje ali kaj? 17.4.2008 12:08:28
|
|
|
|
Pobalami
|
ima najbrž vnetje mehurja. Pojdita k zdravniku.
|
|
|
|
RE: a je to vnetje ali kaj? 17.4.2008 12:32:00
|
|
|
|
lelaval
|
ker vnetje mehurja se hitro lahko razvije v kronično ponavljanje, če se ga ne pozdravi Saj tega se najbolj bojim, da ima res vnetje, potem se bo pa ponavljalo. Greva jutri zjutraj k pediatrinji - ko še laboratorij dela, ker se mi zdi, da popoldne ne delajo več v laboratoriju.
|
|
RE: a je to vnetje ali kaj? 17.4.2008 12:36:11
|
|
|
|
Mišni
|
Saj ni treba punčke peljati, če se boji. Vsaj po moje naj bi bilo dovolj, če pokličeš pediatrnjo in se zmeniš, da prineseš urin na preiskavo. Potem bo pa videla, kako dalje.
|
|
|
|
RE: a je to vnetje ali kaj? 17.4.2008 12:41:09
|
|
|
|
Lunc_a
|
kaj@ a misliš da tako mahjni nimajo vnetij ali kaj
|
|
|
|
RE: a je to vnetje ali kaj? 17.4.2008 16:58:52
|
|
|
|
kaj@
|
če te peče ko greš na vodo oz.ko otrok lula pa res ni gin.vnetje,meni je to logično
|
|
|
|
RE: a je to vnetje ali kaj? 18.4.2008 18:10:59
|
|
|
|
staši
|
Kaj@ ,moja takrat triletnica je tudi imela pogosta vnetja in vsakokrat se je pojavil izcedek podoben belemu toku in je dobila vedno mazilo kanesten.Tudi sedaj ko ima devet let pa če se ne vsak dan umije so spodnje hlačke rumene ,tako da imajo tudi male deklice lahko izcedek.L.P.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?