|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   a je to normalno
2.3.2006 12:42:47   
taja24
punce lep pozdrav!

Sem v 6.tednu nosečnosti in bl nova na temle forumu, zato me zanima samo ena stvar. že drugo jutro zapored me kr fajn špika po desnem jajčniku oz. na desni strani, to špikanje se ponovi tudi čez dan, ampak samo po desni strani. A je to normalno, al je lahko kaj narobe? pa utrujenost je tud zlo prisotna, delam samo 4 ure na delovnem mestu, pa kokr da sm delala že ceu dan.

saj  bi šla na pregled, pa me je moja G naročila šele 21.3., pa še njo imam v beli krajini, tuki v ljubljani te pa nihče ne uzame, če res ni kao nujno, oz. pregled samoplačniški stane 15.000 sit.ne morš vrjet.

torej punce kaj mi svetujete glede špikanja? Bojim se da ni kakšna izvematernična oz ne vem kaj naj bi blo, ker me samo po desni strani špika, pa tud trebušček bolj otipam na desni strani pa do sredine trebuha kot na levi, kajti mal ga že mam.

svetujte mi!!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: a je to normalno
2.3.2006 12:44:02   
Anonimen
Ne skrbi, vse to je normalno.

(odgovor članu taja24)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
2.3.2006 18:02:21   
Katjusa
Mene je tud spikalo na desni strani pa je blo vse vredu sama pa mores precenit kdaj je bolecina premocna ker ce bi prevec bolelo je treba obiskat G!

drzi se in cestitke za nosecnost:)
LP Katja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.3.2006 18:16:04   
Anonimen
taja, to špikanje je čisto normalno, in špikalo te bo še en lep čas. Včasih v enem, včasih v drugem jajčniku, včasih v obeh. Pri izvenmaternični nosečnosti pa bi te v 6t tako bolelo, da bi se po tleh metala. ZELO boli. Utrujenost je tudi normalna. Trebuščka pa v 6. tednu še ne moreš imeti zaradi nosečnosti, ker v 6t je plodek velik manj kot fižolček, za pol fižolčka. Presnova je postala počasnejša, zato se malo napihne trebuh. Brez skrbi, tudi to je normalno in se uredi.

Naslednji teden pa ti bo začelo biti slabo user posted image user posted image user posted image (joj, kolk sem hudobna...šala!) Upam, da ti ne bo, oz. da ti bo slabo čimmanj!

< Sporočilo je popravil caffee -- 2.3.2006 18:19:19 >

(odgovor članu Katjusa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
2.3.2006 21:41:23   
Lauri mauri
Tudi mene je vedno spodaj šikalo. Mislim, da to ni nič hudega,vseeno pa pokliči kakšnega ginekologa za razlago, da te pomirijo. Srečno!!

Lepa beseda lepo mesto najde.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.3.2006 22:02:45   
soncek&luna
tudi mene je spikalo v trebucku na zacetku nosecnosti.. jaz sem, za kar nisem bila prepricana, poklicala mojega G in mi je vedno odgovoril na vprasanja... torej spikanje pomeni, da se trebuscek oz, maternica pripravlja na sirjenje in je spikanje cist normalno.... ce pa te bo zacel prevec spikat pa se pejt pokazat... pa G poklic, ce bos prevec zaskrbljena...

no, za slabost pa ni recen, da jo bos imela... jaz sem imela rahlo slabost, brez bruhanja... lepo nosecnost user posted image

Mami, pika moja!

(odgovor članu Lauri mauri)
Neposredna povezava do sporočila: 6
3.3.2006 8:40:46   
Anonimen
Čau, jst sem v 10. tednu nosečnosti. Meni se je to začelo dogajati od 7. tedna naprej in ko sem prišla na pregled k ginekologu sem mu povedala, da me špika po levi strani in na UZ se je videla cista katera naj ne bi bila nevarna.
Mogoče imaš iste probleme ali pa tudi ne. Drugače se pa res vse razvija v tem času. Jst sem imela občutek kot pred menzesom.
No vseeno počakaj do pregleda, po moje bo vse OK!
No držim ti pesti.
lpuser posted image

(odgovor članu soncek&luna)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
3.3.2006 11:38:02   
Anonimen
malo si preberi akksno staro temi in ne komplicirajuser posted image

(odgovor članu taja24)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
3.3.2006 12:51:53   
pikicaa
Špikanje je čisto normalno. Jaz sem v 28t pa še vedno malo špika tako, da ni panike.
Pa čim lepšo in mirno nosečnost.

(odgovor članu taja24)
Neposredna povezava do sporočila: 9
3.3.2006 15:59:51   
taja24
punce hvala za odgovore,sem usaj bol mirna,sam do 21.3.bo pa dolga-do mojga pregleda,do takrat bom pa upala na najboljš. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikicaa)
Neposredna povezava do sporočila: 10
5.3.2006 13:25:24   
Reja
Špikanje je čisto normalno, sem se pa zgrozila tudi sama, ko se je začelo, ker si nisem predstavljala, da je lahko tako močno.

Srečno in naj ti čas do prvega pregleda hitro mine!user posted image

(odgovor članu taja24)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?