|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   a je res???
16.3.2005 20:03:44   
urši*
ena mi je včeri rekla, da kao, tistim , ki niso dojeni, lahko že pred dopolnjenim 4. mesecem daš gosto hrano???:zmeden2:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   a je res???
16.3.2005 20:05:19   
Natas@
Naš je začel z gosto hrano takrat ko je bilo videt da jo hoče, sedaj je star 5 mesecev in že imava en sadni obrok in en mlečni obrok po žlici.

(odgovor članu urši*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   a je res???
16.3.2005 20:10:03   
urši*
kako pa je videt, da jo hoče?:zmeden2:
a, dala si mu probat, pa si vidla, kako in kaj??:zmeden2:

(odgovor članu urši*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   a je res???
16.3.2005 20:14:08   
taj2004
Mi smo zaceli z 3,5 meseci, pa ni bilo nic narobe pa se zdaj pridno jemo:bravo:

Lp Petra

(odgovor članu urši*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   a je res???
16.3.2005 20:15:02   
Natas@
Mi smo ga imeli zraven v ležalniku ko sva jedla pa je skoz gledal in odpiral usta, pa sem mu pripravila jabolko, najprej samo za lizat in je užival, po parih dneh sem mu pa že dala čežano, ki mu ni bila najbolj všeč.ŽE dolho pa jabolka sploh ne kuham več ampak mu kar z žličko nastrgam in mu dam. Moram reč, da z užitko poje polovico jabolka (svežega).

(odgovor članu urši*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   a je res???
16.3.2005 20:15:48   
puncica
Mi smo bili polovično dojeni :)- in smo začel z gosto hrano pri 4 mescih, no mogoč kak teden kasneje predvsem zato, ker smo misl da bo potem ponoč več spala a smo se ušteli:((

Po moje je bolje da se počaka do 4 ali 6 meseca.

(odgovor članu urši*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   a je res???
16.3.2005 20:19:29   
Bejba
Mi smo začeli z gosto hrano pri 4.mesecih in sedaj pri 5. mesecih imamo že skoraj tri goste obroke - zjutraj sadje, popldne zelenjava (če nam rata ;)), zvečer pa riževa kašica. Danes smo jedli tudi Fruhczwerge in mu je bilo ful všeč :bravo:. Smo se pa dojili (pa še to ne polno :() samo kakšen mesec, od takrat pa smo na umetnem mleku.
Probaj, pa boš videla če mu bo všeč. Če ne, še počakaj.

LP; B

(odgovor članu urši*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   a je res???
16.3.2005 20:25:21   
Annny
Natas, a pa malega nič ne moti, ker e nastrgano jabolko bolj 'grobo' za jest..mislim, ni kaka fina kašica?
Moja vse večje delčke izpljune, pa je tudi stara 5 mesecev:zmeden2:

(odgovor članu urši*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   a je res???
16.3.2005 20:26:32   
Annny
Ursi*, jaz osebno bi z gosto hrano počakala vsaj do 4. meseca, potem pa vsak dan žličko ali dve, pa malo sokca..tako, da se navadi..:)
lp

(odgovor članu urši*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   a je res???
16.3.2005 20:28:27   
Natas@
Jabolko mu s plastično žličko nastrgam tako, da je v bistvu kašica in ni večjih koščkov. Če slučajno kakšen košček pride na žličko (redko) ga pa dam stran. Se je pa tudi že zgodilo, da ga je dobil pa je bil potem tako hecen, ker je tisto glodal, ampak ni pljunil ven.

(odgovor članu urši*)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   a je res???
16.3.2005 20:44:40   
lin
Mi smo začeli z uvajanjem goste hrane pri 3,5 mes

(odgovor članu urši*)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   a je res???
16.3.2005 21:45:50   
niki5
Otrok do dopolnjenega 4 meseca nima še dovolj razvito črevesje, zato povsod priporočajo da se začne dodajati gosto hrano od 4 do 6 meseca starosti. Jaz bi na tvojem mestu počakala in bi se držala priporočil.

(odgovor članu urši*)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!
Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?