|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   a je bilo pri kateri tkole??
11.9.2006 18:54:27   
Anonimen
ZM sm imela 11.8... KT sem takrat tud nehala jemati.

ker je ni bilo, sem 8.9. delala test.. bil je -!!

vendar pa še danes nisem dobila M, niti NIČ ne kaže, da bo kaj prišla..

ali je kateri test pokazal -, potem čez kak teden pa +?? res ne vem več, kaj mi je.. user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: a je bilo pri kateri tkole??
11.9.2006 19:11:31   
Pikabu
Meni se ni kaj takega zgodilo, vem pa, da je kolegica imela podobno izkušnjo. Dlje časa je jemala KT in ko jih je prenehala, je trajalo kar približno dva meseca in pol, da je dobila prvo M. Potem je pa med drugo in tretjo spet minilo več časa, šele tretjo po prenehanju jemanja KT je dobila približno po mesecu dni. Potem je pa ni več, ker je zanosila. Ne spoznam se veliko na to, ker sama nisem jemala KT, ampak kolikor sem vseeno seznanjena, včasih traja, da se nazaj vzpostavi normalen ciklus. Če delata na user posted image , potem še občasno vmes naredi test, če bi vseeno uspelo. Kolegica je želela, da so vsaj tri M mimo in sta potem uporabljala zaščito, tako da ni več delala testov. So ji pa svetovali, če po porenehaju jemanja KT M ne bo tri mesece, naj gre h G. Pa je nekje pri dveh in pol mesecih dobila.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.9.2006 19:21:00   
Alisa
Probaj test naredit čez kakšne 3 dni, pri nekaterih pokaže tudi pozneje.

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.9.2006 19:22:46   
punsha
Tudi jaz sem nehala z jemanjem KT in sem imela zadnjo menstruacijo 14.8., danes pa naj bi dobila naslednjo (tako bi bilo, če bi jemala KT), sicer pa ne vem kako dolg je moj cikel. Kdaj bi bilo pametno delati test, če menstruacije še ne dobim. Jaz  bi seveda čimprej, ampak ne vem če je smiselno. user posted image

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.9.2006 23:01:04   
lelaval
Jaz po prenehanju KT sploh nisem dobila M, ker sem bila že noseča.
Poskusi čez par dni zopet naredit test, ker mogoče prejšnjikrat še nisi imela dovolj nosečniškega hormona prisotnega, da bi ti test pokazal pozitivno (če si res že noseča).

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.9.2006 13:34:32   
taja1
Mogoce pa se ti dogaja isto, kot se je meni.
KT sem prenehala jemati junija 2005, pa do avgusta 2005 nisem dobila M.
G mi je predpisala Dabroston in po tednu jemanja le teh sem koncno dobila M.
Se mi pa ciklus se do danes ni uredil, pa je ze vec kot eno leto.

Lahko pa si tudi user posted image . Drzim pesti.

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 6
12.9.2006 16:23:23   
t*e*j*k*a
Tudi pri meni se M po prenehanju jemanja KT ni prikazala in to kar 3 mesce ne in sem šla k G, mi je dala Klomifen in je prišla pol pa spet ne in ne in ne, pa spet Klomifen in to je trajalo kr dolgo, na koncu semšla an operacijo ker so mi baje jajčniki zaspali ob jemanju KT in so jih kao  mogli spodbudit, in po tej operaciji sem dobila prvo M čist normalno, zdej pa user posted image , prej pa sploh nism mogla zanosit, ker ni blo ovulacije baje.

Upam, da se ti bo vse uredilo!!!

(odgovor članu taja1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
13.9.2006 15:37:31   
Tanik
biba 12:  pri meni je blo isto, ZM sem mela 7.8., takrat sem nehala jemat KT in potem sem dobila naslednjo M 9.9., vmes pa sem dva dni pred M naredila test ker bi lahko bila noseca, no pa nisem.  lahko da zaradi KT ne dobis tok hiter, a mas kaksne znake slabosti ali kaj podobnega?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
13.9.2006 16:36:22   
punsha
biba 12, ali si potem ponovila test, ali si dobila menstruacijo? Jaz je še nimam.Sem pa včeraj(popoldne) delala test pa je pokazal -. Sem tako firbčna, da če je ne bo, potem v soboto zjutraj ponovim test. Sigurno so pa le hormoni malo zmešani user posted image

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 9
13.9.2006 16:39:53   
punsha
sem šele sedajle videla spodaj na forumu da si dobila tisto ta nepričakovano. Res mi je žal

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?