Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: a je bazen res tak problem? 22.6.2007 14:29:30
|
|
|
|
*maja
|
Ti kar pojdi in uživaj. Jaz sem bila sedaj v nosečnosti že prkrat na bazenu, pa nisem nikoli imela nobenega probema, edino kar se kopalk tiče, ti pa kar priporočam, da ne skačeš okoli v mokrih in se raje preoblečeš, saj veš bolje preventiva kot kurativa .
|
|
|
|
RE: a je bazen res tak problem? 22.6.2007 15:14:03
|
|
|
|
bskrle
|
Odvisno kakšna je voda, priporočam tanpon. Veselo kopanje!
|
|
|
|
RE: a je bazen res tak problem? 22.6.2007 16:50:16
|
|
|
|
NADA79
|
Tudi jaz sem bila na bazenu, kljub temu, da so mi vsi odsvetovali, pa ni bilo nič narobe. Ravnaj po svoji presoji!
|
|
|
|
RE: a je bazen res tak problem? 22.6.2007 16:55:46
|
|
|
|
lojzika
|
Jaz nisem šla nikoli v nosečnosti na bazen pa sem vseeno rodila nedonošenčka Tak da jaz pravim če ti je namenjeno da je kej bo, če doma ležiš ali pa se kopaš.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.6.2007 17:29:30
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: a je bazen res tak problem? 22.6.2007 18:23:39
|
|
|
|
SU
|
Jaz sem v prvi nosečnosti šla...100krat na bazen...in tudi zdaj, ko drugič pričakujemo in v tej vročini poskušam čimvečkrat izkoristiti in it' na plavanje. Pa naj bo to zunanji ali notranji bazen. Se mi zdi, da je otroček tko zaščiten "tam notri", da ni panike... Če do zdaj nisem fasala vnetja... No, mal že pogledam, da ni ravno "jaki" voda...samo panike pa ni treba zganjat. Obstajajo pa res tudi manjši tamponi, ki jih lahko uporabiš, če se ti zdi... Uživaj, saj je prav blažen občutek, ko "spet" lahka lebdiš v vodi... , ni res?! Pa še koristi! LP, Saša
|
RE: a je bazen res tak problem? 22.6.2007 19:46:25
|
|
|
|
žarnica
|
hvala ,punce,smo že nazaj in je prav pasalo.
|
|
|
|
RE: a je bazen res tak problem? 22.6.2007 19:51:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Hehe, tipično za naše mame.. Ne smeš tega, ne smeš tega... Ti kar uživaj... Aja, zdaj vidim, da si lih nazaj, no samo da si uživala
|
|
|
|
RE: a je bazen res tak problem? 22.6.2007 22:50:43
|
|
|
|
Magi*
|
jaz še nenoseča ne maram bazenov. pač mi ni, da bi se namakala na zelo omejeni količini vode z raznimi starimi ali umazanimi kožami
|
|
RE: a je bazen res tak problem? 23.6.2007 7:19:23
|
|
|
|
Pikica pokica
|
Ker imam že 3 letnika, ki obožuje vodo in bazene, se zelo pogosto kopamo. Ko še ni bilo tako toplo, smo hodili v zdravilišča, zdaj pa se kopava/mo na mestnem bazenu. Vedno srečam vsaj 5 nosečk z velikimi trebuhi . Osebno nisem nikoli uporabljala tamponov za vodo, pa do sedaj na srečo nisem imela nobenih problemov. Aja, sem pa v 30. tednu. Lahko ti rečem le, da so ene že brez nosečnosti zelo občutljive na glivice, vnetja.. če sodiš med te, potem ti kopanje vsekakor odsvetujem, saj si med še bolj dovzetna na to, drugače pa čim manj kompliciraj. PA PA
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?