|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   a imate stanovanje pospravljeno?
13.1.2005 22:43:50   
tilka
Pri nas je vse v razsulu. Imeli smo črevesni ali trebušni virus in se komaj pobiramo. Danes se mi več ne da, grem rajši spat. Pa vi? Imate stanovanje vedno pospravljeno preden "zaključite dan"?
Neposredna povezava do sporočila: 1
13.1.2005 22:45:53   
TaRe*
to bo,ja.:)-:)-:)-

(odgovor članu tilka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
13.1.2005 22:47:00   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tilka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
13.1.2005 22:47:12   
kimi
Jaz imam med dnevom pospravljenega ko se pa domov primajejo dragi s službe, njegov brat iz šole, tast z dela je pa konec potem pa lahko samo za njimi hodiš in pospravljaš ali pa spet počakaš do naslednjega jutra ko te vse počaka

(odgovor članu tilka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.1.2005 22:47:53   
frutka_
Zvečer pospravim kolikor se da, zjutraj končam. Popoldan zgleda kot da je bomba padla na stanovanje in tako se postopek ponovi...ampak se ne sekiram preveč...temu pravimo, da energija kroži...hahaha...

(odgovor članu tilka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.1.2005 22:48:42   
lan
Jaz imam sicer podedovan simptom pospravljanja od moje mami,ampak odkar je Lan dopolnil 7 mesecev in se začel plaziti,je tudi bolj ne kot ja pospravljeno.Tudi,če pospravljam sproti,gre tamauček za mano pa on po svoje "pospravi".Tako,da mi pospravljamo (generalko) ob koncu tedna.

(odgovor članu tilka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
13.1.2005 22:49:18   
Anonimen
Ne. Me pa včasih prime, da grem sobo pospravljat ob polnoči :ups:

Mi je pa full fora tist k nataša H piše na MONu. Vsak dan 15 minut:bravo: Mal poglejte!

lp,:fis:

(odgovor članu tilka)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
13.1.2005 22:50:48   
kimi
Ribica če bi jaz hotla samo pospravlajt se še usedla nebi. Je tok dela ko nas je 6 da to ni za verjet od tega 3 moški, ki totalno nič ne mirkajo

(odgovor članu tilka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
13.1.2005 22:52:17   
nejcko
Ja, pri nas se tudi bliska... ker bombe letijo. HUDO.

(odgovor članu tilka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
13.1.2005 22:52:35   
puri
Bolj se bliža večeru, slabše imam pospravljenega, tako, da je potem zjutraj prava bomba:)-!
Jaz zvečer ne pomivam posode in tut pospravljam ne, da ne bi zbudila :duda::duda:, tako da me vse čaka zjutraj, potem gresta pa spet:duda::duda:v akcijo in tudi, če pospravljam sproti, jima nisem kos:zmeden:!
Predno zaspita je pa tudi toliko dela, da jih porihtam, da ni časa še za pospravljat!

lp:)

(odgovor članu tilka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
13.1.2005 22:58:21   
tilka
Ribica, hvala za nasvet. Mislim, da sem pred nekaj dnevi to gledala. In doma že napovedala spremembe. Sedaj sestavljam v glavi seznam, kaj bo vsak počel v tistih 15 minutah. Saj se res da, če so vsi za. Jaz pa sedaj komaj čakam jutri, ko ostaneva z mojo pikico končno same, same..:sloncek:

(odgovor članu tilka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
13.1.2005 22:59:21   
Anonimen
Ja, moram tut jst tist naštudirat...samo...me bosta sestre zadavle, oči pa tut:)-:hudicek:

(odgovor članu tilka)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
13.1.2005 23:05:00   
tilka
Ja, tega se tudi jaz bojim, da bo doma odpor. Tisti pasivni, ko bodo vsi samo kimali in rekli, ja, potem pa se ne bo nič premaknilo, ha, ha. Zato skrbno sestavljam seznam. In razmišljam o posledicah....:sloncek:

(odgovor članu tilka)
Neposredna povezava do sporočila: 13
13.1.2005 23:08:45   
Anonimen
Kakor kdaj!

(odgovor članu tilka)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
13.1.2005 23:41:01   
ksenija.
Kaj pa je na MON-u in tistih 15 minut'

(odgovor članu tilka)
Neposredna povezava do sporočila: 15
13.1.2005 23:48:13   
Annny
Jaz se trudim, da je vedno za silo pospravljeno..bomo pa videli, kaj bo, ko bo Najči večja..:)

(odgovor članu tilka)
Neposredna povezava do sporočila: 16
14.1.2005 7:13:53   
Lunca1
Kaj je že to pospravljanje? :)-:)-:)-

(odgovor članu tilka)
Neposredna povezava do sporočila: 17
14.1.2005 7:59:59   
Udb
Hja! Ko bi vsaj imela!! ;)

Midva sva zaenkrat sama, pa si komaj uspem enkrat na teden vzeti eno dopoldne časa za pospravljanje! NIMAM ČASA!! Ali pa volje...

(odgovor članu tilka)
Neposredna povezava do sporočila: 18
14.1.2005 8:01:18   
Lenny
:)- Ma ja, vse se sveti :)- :)- :)- .... mogoče dvakrat letno :)-
Odkar je mali pri hiši, sem se odvadila komplicirati, ker oba raje preživiva čas z mulčkom, kot s cunjami in sesalcem. Včasih je stanovanje, kot bi udarila bomba, večinoma pa tako prijazno povprečno pospravljeno, da se vidi, da v njem živimo in imamo malega razgrajača, ki trosi stvari okoli. :)

(odgovor članu tilka)
Neposredna povezava do sporočila: 19
14.1.2005 8:09:16   
BARBARA R.
Ob koncu dneva še zdaleč ni pospravljeno.Pospravljam med Kristininim dopoldanskim spancem.Tako,da nekako zdrži v tam stanju (stanovanje) dokler je mož v službi.

Kimi,sva že dve.

:muca:

(odgovor članu tilka)
Neposredna povezava do sporočila: 20
14.1.2005 8:16:32   
darjatimci
Jutro!
Tudi jaz sem hotela vprašat, kaj je to pospravljeno????:kuza:

(odgovor članu tilka)
Neposredna povezava do sporočila: 21
14.1.2005 8:17:28   
Anonimen
Da - kadar ni razmetano - slednje je redek pojav. Ko gre mož v službo navadno vstanem in pospravim, še raje zvečer preden grem spat - ker drugače me ta nered zjutraj tako nervira, da človek nima tudi :kava: z veseljem spiti....no potem tako ostane dokler ne pride domov mož - pol pa spet en direndaj.... Tako,da sedaj že res ne vem, kdo je uničevalec reda, ali naša :duda: ali naš "stari".

(odgovor članu tilka)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
14.1.2005 8:52:16   
Teni_
Zvčer ni ravno pospravljeno. Sem takrat prelena. Nekja pospravim zjutraj, pa ko Teja spi dopoldan, po kosilu pomijem posodo. Ostalo pa potem, ko pride moj domov. No, ali pa on pospravi. Se pa ne sveti vse, ker vsaki dan pa res ne čistim tako, da bi se vse do pikice svetilo.

Lp,
Mojca:rozica:

(odgovor članu tilka)
Neposredna povezava do sporočila: 23
14.1.2005 8:59:25   
Anonimen
Mi imamo tudi bolj razdejanju po bombi podobno. Sicer v kuhinji mi gre na živce, če je posoda po pultu ali v lijaku. Tisto pač zložim v stroj. V dnevni in v Tiborjevi sobi vsake toliko časa malo stvari na svoja mesta pomečem, pa je čez eno uro spet isto.
Ampak jaz od nekdaj sovražim tista sterilna stanovanja. Še pred Tiborjem nikoli nisem hotela imeti vsega kot iz škatlice. Vsaj nkaj je moralo nekje, kjer ni bilo mesto za to...

(odgovor članu tilka)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
14.1.2005 9:29:52   
Pupica
o seveda, če ne dragi ne gre prej spat!:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu tilka)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?