Abbey
|
ne, saj lahko kliče če hoče, samo malo me moti, ker mi niti en dan ne pusti, da malo zadiham in premislim, drugače imam z Relaxi dobre izkušnje, ampak kot sem rekla, lani sem se lahko na glavo postavila pa me ni nihče nazaj poklical, ko sem nek last minute iskala, letos se pa tako trudijo ja najprej je našla Tučepe pa je predaleč, ampak tam je za tri otroke zastonj pa bi prišlo 800 evrov pa mi je preveč ker je še 6 ur vožnje, drugače mi je super ker je za mulce zastonj no zdaj je našla v Poreču polpenzion, hotel Parentium, ja 650 je za naju in tri otroke pa za mamo še 250 ( z njo skupaj je 900, sem pozabila omenit da gre morda z nami) Ampak tule moraš pa za dva otroka plačati, glede na to, da moji ficki nič ne jejo, tamala ima dve leti, večja pa 3,5 se brihtam če je kje možnost, da sta dva zastonj. Plus da je rekla, da moramo biti v 3! sobah, ker so tako MAJHNE. Se pravi jaz in otrok posebej, mož in otrok posebej, mama in še en otrok v posebni sobi. Ne vem če sem najbolj navdušena, a ve bi se odločile za to, da vas takole razbijejo? No če pogledam z pozitivne plati, moj tudi kdaj smrči, mogoče še ni tako slaba ideja
|