Natali07
|
Sama sem zaradi stroge diete brez (mleka, jajc, krompirja, koruze, pšenice, riža, govedine, teletine, purana, svinine, paradižnika, fižola, špinače, brokolija, banan, pomaranč, mandarin, šipka, kokosa, vanilije, melise, janeža, česna, sladkorja in seveda ostalih najhujših alergenov, ter barvil, konzervansov in arom) vedno bolj utrujena, vse me boli, brez energije in neznosno lačna. Ko sem se pogovarjala z alergologinjo mi je svetovala naj sama začnem uživati mleko Allernovo, da mi nebi preveč primankovalo vitaminov... Skratka ene parkrat sem popila po deci allernove. Okusa ne bom komentirala.Ampak sem dobila občutek, da je vsakič dobila hčerkica pike (sicer čisto drobne) po obrazu in trupu. Sedaj me pa skrbi, da mogoče ne bo prenašala allernove. Trenutno jo še polno dojim, samo kaj vem kaj sledi ob taki dieti. Zato vas prosim, če ima katera kaj viška računov, če mi jih lahko odstopi. Tako bi na zavarovalnici dobila nekaj eurov namesto mleka allernove, sama pa bi potem kupila druge nealergene mleke in jih probala (katera mi priporočate?). Alergologinja je rekla, da dokler ne dokažejo da ne prenaša allernove ne more zamenjat mleka. Potrdilo za 60 škatel allernove so pa poslali brez da bi jaz izrazila željo in probala če prenaša, saj jo zaenkrat še polno dojim. Če katera ima mi naj prosim sporoči preko zasebnega sporočila. A ja , pa datum računa ne sme biti starejši od začetka novembra.
|