Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: a greste vse na nuhalno 16.8.2007 19:08:32
|
|
|
|
Maxica
|
Ja, jaz sem bila obakrat. Meni se zdi fino, ker vidiš otročka malo bolje kot pri svojem G, pa slikico dobiš, pa meni je veliko pomenilo, da sem že takrat izvedela, da nosim zdravega otročička. Sicer ne vem, kako bi se odločila, če bi mi povedali, da ni vse v redu z njim, upam, da mi niti ne bo treba nikoli stati pred takim dejstvom, pa vseeno se mi zdi, da je boljše, da že takrat veš, kako je z . Če bi bila še enkrat , bi spet šla na nuhalno, gotovo.
|
|
RE: a greste vse na nuhalno 16.8.2007 20:03:45
|
|
|
|
ElaM
|
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica Ja, jaz sem bila obakrat. Meni se zdi fino, ker vidiš otročka malo bolje kot pri svojem G, pa slikico dobiš, pa meni je veliko pomenilo, da sem že takrat izvedela, da nosim zdravega otročička. Sicer ne vem, kako bi se odločila, če bi mi povedali, da ni vse v redu z njim, upam, da mi niti ne bo treba nikoli stati pred takim dejstvom, pa vseeno se mi zdi, da je boljše, da že takrat veš, kako je z . Če bi bila še enkrat , bi spet šla na nuhalno, gotovo. Enako, kot Maxica, se podpišem.
|
|
RE: a greste vse na nuhalno 16.8.2007 20:06:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne, nisem šla nobenkrat.
|
|
|
|
RE: a greste vse na nuhalno 16.8.2007 20:07:14
|
|
|
|
sandra85
|
tut meni je bilo sam to pomembno,da sva z dragim videla najinega sončka zato sva se pol odločila tut za 3D UZ-sam,da sva ga vidla(ker je UZ od mojga G iz pamtiveka)
kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦
|
|
|
|
RE: a greste vse na nuhalno 16.8.2007 20:12:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem šla in tudi v naslednji nosečnosti zagotovo grem (če bom še kdaj no).
|
|
|
|
RE: a greste vse na nuhalno 16.8.2007 20:38:18
|
|
|
|
poiu
|
Jaz sem šla čeprav sem bila stara šele 20 let. Je ful lepo ko vidiš kako se premika, tut pomahal je.
|
|
RE: a greste vse na nuhalno 16.8.2007 20:40:03
|
|
|
|
CUKRČEK
|
Nisem šla ne prvič ne drugič.
|
|
|
|
RE: a greste vse na nuhalno 16.8.2007 20:43:24
|
|
|
|
kofetek2010
|
prvič še tega niso počeli, ta drugič pa sem bila, ker sem že bolj v letih in je s tem tud tveganje večje
|
|
|
|
RE: a greste vse na nuhalno 16.8.2007 20:46:25
|
|
|
|
rainbow
|
Meni je bilo to samoumevno, čeprav tudi samoplačniško.
|
|
RE: a greste vse na nuhalno 16.8.2007 21:13:20
|
|
|
|
Blejka26
|
jaz sem šla obakrat.Mi ni škoda denarja za take stvari.Dobro je da veš da je otrok zdrav
|
|
RE: a greste vse na nuhalno 16.8.2007 21:22:28
|
|
|
|
nemrak
|
, jaz sem šla 3x. V drugi so mi na DHT, odkrili kromosomsko napako . Jaz sem definitivno ZA!!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 16.8.2007 21:32:26
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: a greste vse na nuhalno 16.8.2007 22:54:10
|
|
|
|
MiRaNi
|
Tudi jaz sem šla. Moj je bil z mano in je bilo prav fino videt otročka. Fino je bilo tudi slišati , da je zdrav.
|
|
|
|
RE: a greste vse na nuhalno 17.8.2007 7:22:19
|
|
|
|
nana35
|
Tudi jaz sem šla na NS.
|
|
|
|
RE: a greste vse na nuhalno 17.8.2007 9:14:31
|
|
|
|
Lunca1
|
Jaz nisem šla ne prvič ne zdaj. Mi jo je pa pogledala moja G na UZ in rekla, da izgleda v redu.
|
|
|
|
RE: a greste vse na nuhalno 17.8.2007 9:17:49
|
|
|
|
Neni13
|
Jaz sem tudi šla. Vse je OK. Kar je tudi namem NS, da te pomiri in lažje spiš. Pri moji G na UZ se vidi veliko lepše.
|
|
|
|
RE: a greste vse na nuhalno 17.8.2007 9:23:24
|
|
|
|
digi
|
Valda sem bila, tistih 50 eur pa res nisem škrtala in ni mi žal in če še bom kdaj , bom spet šla.....
|
|
RE: a greste vse na nuhalno 17.8.2007 9:47:13
|
|
|
|
Ninica
|
prvič sem bila na THT-ju, drugič pa na nuhalni
|
|
RE: a greste vse na nuhalno 17.8.2007 9:54:02
|
|
|
|
klepetka
|
prvič nisem šla,ker takrat baje jo še ni bilo ,drugič in tretjič pa sem šla .
|
RE: a greste vse na nuhalno 17.8.2007 9:59:05
|
|
|
|
Naja31
|
Prvič sem šla. In potem še na DHT. Vse je bilo ok. Če bom še kdaj noseča, bom tudi šla. Pa ne zaradi UZ, da vidim otročka. ampak zato ker če bi bilo kaj narobe, bi ukrepala. In to je bistvo teh preiskav. Če pri sebi veš, da boš otroka v vsakem primeru donosila, potem so vse preiskave in dodatni testi nesmiselni.
|
|
|
|
RE: a greste vse na nuhalno 17.8.2007 10:06:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Meni je kar moja G izmerila vratno gubo in je rekla, da je OK. Nisem dobila sicer izračuna verjetnosti (za to rabi G licenco), ampak je bil rezultat res tako dober, da me nič ne skrbi.
|
|
|
|
RE: a greste vse na nuhalno 17.8.2007 10:22:21
|
|
|
|
Nasy
|
IZVIRNO SPOROČILO: rainbow Meni je bilo to samoumevno, čeprav tudi samoplačniško. meni tudi, da bom vsaj videla, kaj se dogaja v mojem bušiju
|
|
RE: a greste vse na nuhalno 17.8.2007 11:18:17
|
|
|
|
Klarita
|
Jaz sem bila prvič 2 x pa tudi pri naslednji nosečnosti (če bo) bi šla. Zdi se mi pomembno, da lahko pravi čas izvem, če je vse vredu ali obstaja kakšna možnost napake pri plodu.
|
|
|
|
RE: a greste vse na nuhalno 17.8.2007 14:13:38
|
|
|
|
mala pikica
|
Jaz sem tudi bila, pa še upam, da bom še kdaj šla
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?