Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: a gledate oddajo na a kanalu 22.8.2007 21:46:36
|
|
|
|
cicido
|
Gledam! Res, kaj so moral dati vse skoz in mi z njimi! Tudi nas Zan je bil rojen v 25t in 5/7, tehtal pa je 770g. Ampak danes je star 7 let, velik je 133 cm in tehta 31 kg. Se je izplacalo vse to skozi dat!
|
|
|
|
RE: a gledate oddajo na a kanalu 22.8.2007 21:52:50
|
|
|
|
bibyzan
|
Hvala, sem kar šaltala. Škoda da nisem že prej opazla.
|
|
|
|
RE: a gledate oddajo na a kanalu 22.8.2007 23:08:44
|
|
|
|
bibyzan
|
A bi blo mogoče to oddajo kje še pogledat. Res bi rada pogledala, kaj vse se je dogajalo. V katerem tednu pa sta bila rojena Hana in njen bratec. po drugi strani pa je bolje, da ne vidim in ne vem, ker mi vse skupaj obuja spomine na EINT in vse tiste trenutke negotovosti. Po drugi strani pa vidim, da smo jo mi še kar dobro odnesli....sicer pa ne vem kaj me še čaka................
|
|
|
|
RE: a gledate oddajo na a kanalu 23.8.2007 8:31:32
|
|
|
|
Lianna
|
IZVIRNO SPOROČILO: bibyzan A bi blo mogoče to oddajo kje še pogledat. Res bi rada pogledala, kaj vse se je dogajalo. V katerem tednu pa sta bila rojena Hana in njen bratec. po drugi strani pa je bolje, da ne vidim in ne vem, ker mi vse skupaj obuja spomine na EINT in vse tiste trenutke negotovosti. Po drugi strani pa vidim, da smo jo mi še kar dobro odnesli....sicer pa ne vem kaj me še čaka................ Hana in Riley si nista nič v sorodu. Samo prikazana sta skupaj, da lahko primerjamo. Hani se je na začetku slabše godilo kot Riley-u, saj so že rekli da je ne bodo več oživljali. Na koncu je pa Hana bolje odnesla kot Riley. In ima manj težav.
|
|
|
|
RE: a gledate oddajo na a kanalu 23.8.2007 9:19:20
|
|
|
|
piščanc
|
sem gledala nekaj časa. ampak hana je bila rojena v 28 tednu, Riley pa v 24. možu sem samo rekla, da sem srečna, da nama ni bilo treba skozi to.
|
|
RE: a gledate oddajo na a kanalu 23.8.2007 10:02:27
|
|
|
|
user
|
Včasih mi je ful žal da gledam take stvari, ker potem po celi teden ne pridem k sebi.Koliko mora biti otrok star da lahko ugotovijo CP.
|
|
|
|
RE: a gledate oddajo na a kanalu 23.8.2007 12:24:33
|
|
|
|
biba 78
|
Jaz sem tudi gledala in sem skoz jokala zraven. Takoj mam mojo pupiko pred očmi. Samo upam, da bo naša Alina tudi tako dobro vse prenesla, kot je Hana. Še en dokaz več, kakši borci so naši otroci. Lp
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?