eeeva
|
čao, vprašanje je, ali se mi že kaj pripravlja ali ne....rok imam sicer 3. 3., ampak sumimo, da se je vse skupaj začelo teden prej, kaj pa vem....vglavnem včeraj sva se z možem vračala z nizozemske, kar je mene hudo zgrabilo na wc, čez kaki dve uri pa lulat in takrat sem na hlčkah opazila malo krvi...a je možno, da mi je šla ven sluz med tem, ko sem se napenjala na skretu, tako da je nisem opazila?kri definitivno ni bila iz anusa, sem s papirjem prečekirala, če res prihaja izmed sramnih ustnic-bila so ena taka rdeča vlakenca, čisto malo, pa vendar...tudi nekam mokra sem bila, mi je hlačke premočilo, rob pa je bil krvav...tako kot takrat, ko sem dobila čisto prvo menstruacijo in niti nisem vedela, da je to bilo to... panike nismo zganjali, itak sva bila sredi nemčije, sva rekla, dajmo počakat...bilo je še čisto malo krvi, spet pomešane z eno vodo, ne ravno vodo, vendar z zelo tekočo zadevo v primerjavi s tisto grudasto skuto, ki sem jo izločala do zdaj celo nosečnost in ki je postajala s časom vedno gostejša...dvomim, da bi se polulala, to bi že vedela, te vode pa niti čutila nisem, kdaj je ven prišla. drugače pa danes ni, da bi me kaj bolelo bolj kot ponavadi, šla sem na sprehod za kake dve uri, vse tako, kot vedno, v medenici zbada, hrbet me ni nikoli bolel, včasih kaj zbode v stegnih. nazadnje sem bila na pregledu 19.1., in to v porodnišnici, ker se je moji ginekologinji zdel trebuh nekam manjši kot 14 nazaj, pa so ugotovili, da je dete res majno, drobne konstitucije, drugače pa o.k.....pa se mi je začelo dogajat kak teden ali 10 dni nazaj, da sem začela otročkove gibe-vsaj mislim, da so to gibi, čutit kar v nožnici in v črevesju, kot da me dreza kakih 5 cm v notranjost od vulve in anusa...pa kako se vse to nekak skrči ali kaj vem kaj, sem prvič noseča....sicer dete nikoli ni segalo do žličke (do kosti, reber), je bilo vedno nizko, zdajle pa sploh...ampak telovadi še vedno veliko, čeprav pravijo, da to čutim zato, ker sem dobila gor samo kake 3-4 kile in ga imam skoraj takoj pod kožo....pa to gibanje in krčenje je prav prijetno na nek način, skor kot seks ko smo že pri seksu...zadnje čase me tudi grozno bolijo vse mišice v riti in nogah, pa okol vagine, ki je tudi tako čisto nekako "prehlajena" kake tri, štiri , pet ur po penetraciji, da težko stojim, ful mi pa paše hodit okol, migat z boki... hkrati s tisto krvjo ali karkoli je tisto že bilo se mi je tudi za 200% povečal izcedek iz bradavic, imela sem ga sicer že tri, štiri mesece, ampak vglavnem prosojno belega in le kapoljico ali dve, če mi je kaj pritiskalo na joške, recimo pas od torbe....včeraj pa kar naenkrat čisto mokra majica, tri plasti, in to tako rumeno, gosto, na okus kot en masten vosek, čisto malo sladek, nič kaj okusen.kar kaplja ven, v pol minute bi napolnilo en pokrovček od plastenke, ne da bi kaj drezala v dojko... zmenjena sem, da jutri pokličem& se naročim za enkrat v pondelk....ne skrbi me kaj pretirano, nočem gnjavit pretirano, ker imajo že brez mene ogromno dela...ampak mama mi je rekla, da mi pa mogoče začenja po malem odtekat voda....vglavnem, vprašanje je, kaj menite, a bo kmalu glede na to ali se mi samo zdi? vsi si zelo želimo že to punčko
|