butt3rfly
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen IZVIRNO SPOROČILO: ledenaa To vprašanje je pa full mimo. Če lahko lepo preživite z eno plačo in si želita še enag otroka potem dajta ali pa pa pač nekateri še z 2000 jurji ne morejo ( v bistvu ne znajo) preživet Mogoče se tebi zdi vprašanje res mimo, ampak za mene ni! Preživimo lahko z eno plačo iz meseca v mesec, nekaj delat si glih ne moremo, ampak imamo normalno za živet, opremljeno (ne glih novo), tako da to bi se dalo prestat še 2 leti do službe. Skrbijo me predvsem leta da si bom pri 28 pol prvo službo iskala (no razen tistih 3 mesecev). Zdaj si plačujem 56 evrov na mesec delovne dobe, tak da doba mi teče (oziroma kako je to sploh točno ne vem, zdi se mi da delovna doba teče ) No ne vem, upam da se bom prav odločila! tud men se zdi vprašanje mimo. ma sej se ne odločaš, al boš kupla rdečo al modro obleko. halo, dekle, nooooo....tuki gre za življenje drugega in morš sama najbolj vedet, kaj hočeš, kaj lahko, česar ni mogoče. ene ti bojo rekle ja, kr dejta, služba lahk počaka, druge bojo pravle ne, treba socialo prvo poštimat in tko. tople vode tuki definitivno ni za odkrivat. men se vedno zdi hecno, ko kdaj prebiram kaki post, kjer ene sprašujejo, kaj nej nardijo, al ja al ne otrok. boš pa ja mende sama najbolj vedla, kaj hočeš. pa brez zamere, nisem mislala hudobno, ampak ene je treba postavit na realna tla. konkretno o meni-jst sm bla v isti situaciji kot ti, le mlajša, ko sem zanosila (22 let). za zanositev sma se z mojim odločla zavestno, ker sma si malega želela. pa sem vedla, da bom po preteku porodniške brez službe. sma riskirala, ker sma hotla uresničiti svoje sanje, in hvalabogu se je dobro izteklo.
< Sporočilo je popravil butt3rfly -- 19.11.2010 20:07:26 >
|