|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   a že kej brca
15.3.2005 15:34:38   
krokodil
lep dan
Zanima me , če oz. kdaj ste začutile prve brce.
Sem v 20. tednu in še nič ne čutim, a je kej narobe.
lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   a že kej brca
15.3.2005 15:57:17   
Anonimen
Nč narobe. Eni prej, drugi kasnej. jst ga čutila v 19. tednu.

(odgovor članu krokodil)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   a že kej brca
15.3.2005 16:27:33   
monja
Jaz tudi vsak dan bolj nestrpno pričakujem te brcike. Od nedelje se sicer nekaj dogaja, kot da bi mi pod popkom trzal živec. Pa še to bolj ob večerih, ko se umirim.

Kmalu pa vseeno bo, kajne? Komaj čakam...:bravo::bravo:

lp

(odgovor članu krokodil)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   a že kej brca
15.3.2005 18:09:07   
smrka
jaz sem cutila prve nezna bozanja ze v 18 tednu.

:kuza:
:nosecka: v 22t

(odgovor članu krokodil)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   a že kej brca
15.3.2005 18:09:42   
Žani
Lep pozdrav!
Noseča sem 19t 2/7 in malo bitje v mojem bušitu že veselo brca. Zjutraj bolj malo, proti večeru pa čedalje več. Prvič sem začutila pred enim tednom. Bilo je zvečer, ko sem ležala na hrbtu. Ne skrbi, tudi ti boš kmalu začutila :duda:! Mogoče že danes zvečer...

Žani

(odgovor članu krokodil)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   a že kej brca
15.3.2005 18:42:19   
Jessy
Po moje ni nič narobe, saj bo prav gotovo v naslednjih nekaj dneh pomigal. Jaz sem tudi v 20. tednu, pa ga čutim šele od sobote. In to tako, kot je omenila Monja, da se dogaja njej, da kot bi utripal en živec. Ga pa čutim zelo različno, en dan močno, drugi dan skoraj nič, potem spet...

Ni panike! Mislim, da ga ene tudi šele v 22. tednu začutijo.

lp, Jessy

(odgovor članu krokodil)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   a že kej brca
15.3.2005 19:33:25   
Tiamo
Tudi jaz sem v 19 2/7 t in že dva dni zvečer čutim brce. Jaz jim pravim valovanje v trebuščku. :)-

Lp

(odgovor članu krokodil)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   a že kej brca
16.3.2005 9:03:01   
dvojčica
Nič ni narobe, slej ko prej te začne veselo brcat. mene je šele po 20t, brez skrbi. No, na začetku bolj nežno (ni nujno), potem pa kakšen dan nič, potem pa...
Mislim, da si vzame čas in dobro preštudira organe okoli sebe in se nato odloči, da bo zjutraj brcnil v mehur :)- , popoldan po kosilu tja proti želodcu itd... Glavno, da začne brcat :bravo:!

Lp, dvojčica

(odgovor članu krokodil)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   a že kej brca
16.3.2005 12:33:04   
Janika
Nic ni narobe, tudi jaz sem se sprasevala in tukaj sprasevala punce, sedaj ze posteno brca, ne boj se ne bos usla brcam.

(odgovor članu krokodil)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   a že kej brca
16.3.2005 13:21:20   
Jessy
Dvojčica, so pametni ti naši mali :duda:, kajne?!! :bravo::bravo::bravo:

To si dobro povedala! :bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu krokodil)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?