|
RE: Zvečer, po novem, nikakor ne zaspi 28.6.2011 22:32:42
|
|
|
|
Roberta69
|
IZVIRNO SPOROČILO: m_o_i ah ja.... vcasih je treba spremenit filozofijo, ker to zahteva otrok. tudi jaz nisem bla najbolj navdusena nad kupovanjem 400 g piksn AM za 18€, pa me ni nihce nic vprasal. mleka nisem imela, dete mora jest-pa so sle teorije o dojenju in zastonj otroski hrani rakom zvizgat... za 40 ml mleka sem se za pol ure priklapljala na crpalko...stiskala zobe, kasnej pa zdravla bradavice-ZAKAJ!? nehala sem se mucit(koneckoncev moras najprej imet rad sebe, da lahko imas rad druge,ane), mesala mleko-in smo super zrastli seveda se pa lahko se naprej oba "mucita" Meni ne gre zaradi denarja, ampak vsebine. Jaz v bistvu niti pomislila nisem, da bi nehala dojiti, no, seveda bom, ampak ko bo otrok to hotel. In ne verjamem, da mu mleko tako zelo ne paše, ker se čez dan še vedno tako doji kot prej, po vsakem GH obroku popije še nekaj mleka. Pa nihče od naju se ne muči, otroku bi se zmešalo, če mu ne bi dala joške... fora je samo v tem, da mi ni jasno, zakaj je tako nemiren zadnje noči oz. večere in kar ne zaspi . Mleka si pa jaz nikoli nisem črpala in podojim ga vedno samo na eno joško, ker nikoli ne popije do konca. IZVIRNO SPOROČILO: tamina Se popolnoma strinjam z m_o_i, včasih je pač treba filozofijo spreminit..Jaz si še vedno ne morem oprostit, da sem hčerko z dojenjem kar naprej matrala (in sebe tudi).. Ko sem pa končno obupala smo vsi ratali siti, veseli, zadovoljni in ZELO ZASPANI :)) Zanimivo mi pa je, da večina ljudi sploh ne ve kaj je v AM pa ima kar na pamet ene predsodke.. Pa ni mi treba pisat, da je materino mleko najboljša hrana za dojenčke- slišala tisočkrat :) Ja, jaz sploh ne morem verjet, da kdo misli, da bi ga silila z joško Ja, saj to mu je nekaj najboljšega, vsaj naš je je vedno zelo vesel in je videti, da ob dojenju zelo uživa. Tako da daleč od tega, da bi se matral eni ali drugi . Predsodke imam pa jaz glede marsi katerih živil, z razlogom in jaz sem v srcu in glavi prepričana, da je materino mleko najbolj idelana hrana in zamenjati eno za drugo, niti približno podobno... če ni druge izbire, pa pač razmišljaš v drug smer, logično in prav, ne. IZVIRNO SPOROČILO: pomlad08 Pomoje pa ima en tak razvojni preskok, in se pač težko umiri. Pri nas se tudi to dogaja vsake toliko cajta. Mi ga v teh "težjih" obdobjih (kar se uspavanja tiče) uspavamo (jaz ali mož) z nošenjem v slingu, ker se pri dojenju nikakor ne umiri. Good luck! Upam, da je res kaj takega . Drugače pa čisto normalno povečerja. Kašice pa mešam z vodo predvsem zato, ker na splošno nisem prov za mleko (tisto v prahu sploh ne, kravje pa tudi čim manj - ker kljub splošnemu prepričanju, da ima ne vem koliko kalcija, ga nima prov dosti in je na podlagi marsi katere literature problematično živilo, ampak s tem nočem odvračati ostalih od mleka). Da ni "prazno", dodam kakšen zelenjavni ali sadni sok ali pa jogurt in mu čist paše. Mi je pa prišlo na misel tudi to, da lahko ful ne prenaša vročine in sem ga danes za spat oblekla samo v bodi in ni pokrit, ponoči ga bom pa še malo pokrila. Zaenkrat spi .
|