Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Zunanji obrat - izkušnje!?!? 5.7.2005 17:09:17
|
|
|
|
eva1
|
Jaz sem šla samo mi ga niso delali ker je bil :duda: prevelik in zasidran v kanal! Veliko sreče!!! A v Postojni delajo CR če je plod v med.vsavi ali poskušajo naravni porod?
|
|
|
|
Zunanji obrat - izkušnje!?!? 5.7.2005 17:39:38
|
|
|
|
Jessy
|
Meni je rekel, da če nam ne uspe obrniti, da otrok ni tako zelo velik, da se ga ne bi dalo roditi kljub temu, da je v medenični. Poznam kar nekaj punc, ki so rodile v medenični v PO. Bom vidla, kaj me čaka.
|
|
|
|
Zunanji obrat - izkušnje!?!? 5.7.2005 17:59:50
|
|
|
|
Anonimen
|
A se niso pa ravno pred kratkim punce tule pogovarjale, da nekje pa sploh več ne delajo zunanjega obrata in da če je plod obrnjen kako drugače kot z glavo navzdol naredijo CR? Samo ne vem kje. Meni je to edino normalno.
|
|
|
|
Zunanji obrat - izkušnje!?!? 6.7.2005 6:03:01
|
|
|
|
mammy26
|
Meni so v Celju, rekli, da ne delajo več porodov z medenično vstavo ampak kar CR, in glej ga zlomka, res so mi naredili CR 27.5. zaradi medenične vstave moje pupike.
|
|
|
|
Zunanji obrat - izkušnje!?!? 6.7.2005 15:14:56
|
|
|
|
snorlax
|
Mojo kolegico je ginekologinja nafilala z Apaurinom:zmeden:, potem pa se je morala uležt na mizo in ji je gnetla trebuh na vse strani, da je mislila, da bo hin, pa ne od bolečin, ampak je bil grozen občutek, tako je rekla. Obrnila ga itak ni, potem pa so naredili CR. Jaz na tvojem mestu, ne bi pustila tega. Mislim, da je tu prisoten tudi riziko za splav, poleg tega Apaurin, mislim...:zmeden: Bolje, da ti naredijo CR, lahko ti ga naredijo z EA, tu v Celju ga delajo, sicer menda bolj redko, ampak se da zmenit, pa tudi mož je lahko zraven pri porodu. L.p.:)
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?