Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Zunanja igrala-otroška hiška 28.3.2009 11:53:11
|
|
|
|
*bubi*
|
Kupujete ali home made? No, saj če je home made, si je fajn ogledat že narejene. Toys ima trenutno katalog vrtnih igral objavljen: http://www.outdoorshop.toysrus.at/gartenspielgeraete/ in http://www.toysrus.at/outdoor-sport/spielgeraete/ vidim, da so samo plastične hiške lesene imajo ponavadi pri Obiju, Baumaxu, Bauhausu,...
< Sporočilo je popravil *bubi* -- 28.3.2009 11:54:04 >
|
|
RE: Zunanja igrala-otroška hiška 28.3.2009 20:47:11
|
|
|
|
darja72
|
Mi imamo plastično od Smobya, ker jo imamo namen potem prestaviti v klet v igralnico. Je pa zelo lahka in je posledično že parkrat letela po luftu. Res je, da smo bolj na odprtem in da ni pritrjena na podlago. Če imate možnost, si rajši omislite leseno. Imeti pa mora obvezno tla oz. poden, sicer imaš potem blato notri, pa še pomesti je ne moreš.
|
|
RE: Zunanja igrala-otroška hiška 28.3.2009 22:03:46
|
|
|
|
rija
|
mi bomo postavili leseno, smo jo dobili od prijateljev če pa ne bi dobili te, bi pa vzeli od junge gyma
|
|
RE: Zunanja igrala-otroška hiška 29.3.2009 0:24:38
|
|
|
|
rija
|
ta pa je res huda naša bo tudi taka, s toboganom, s tem, da ima malo večjo teraso okrog, spodaj peskovnik, pa še gugalnice so zraven aja, samo naša je na vaservago narejena
< Sporočilo je popravil rija -- 29.3.2009 0:25:17 >
|
|
RE: Zunanja igrala-otroška hiška 29.3.2009 16:24:15
|
|
|
|
tinaaja
|
Za ideje poglej se tu http://www.spielturm.de/Winnetoo-Startersets:::5.html in linke na levi strani Ni da ji
|
|
RE: Zunanja igrala-otroška hiška 29.3.2009 22:04:13
|
|
|
|
abc100
|
Mi imamo pa takole hiško. Jo je narredil moj oči. Drugo leto bo spodaj še zaprl, da bo za igrače pospravit, al bo pa peskovnik naredil. Sine je zaenkrat zelo navdušen.
|
|
RE: Zunanja igrala-otroška hiška 30.3.2009 14:16:53
|
|
|
|
sonchek
|
IZVIRNO SPOROČILO: abc100 Mi imamo pa takole hiško. Jo je narredil moj oči. Drugo leto bo spodaj še zaprl, da bo za igrače pospravit, al bo pa peskovnik naredil. Sine je zaenkrat zelo navdušen. Ja verjamem da je navdušen...sej bi bila še jaz... Zelo lepa je in vse pohvale očetu.....
|
|
RE: Zunanja igrala-otroška hiška 30.3.2009 20:40:00
|
|
|
|
lenca1
|
Ravno sem prelistala reklamo od Bauhausa (Vrtno pohištvo) in imajo neke lesene hiške s toboganom in mislim, da tudi s peskovnikom. Več si lahko pogledaš na njihovi spletni strani (omenjen izdelek je v reklami na str.36): http://www.bauhaus.si/index.php?id=1382&showFile=2783&cHash=ad2f65c77c (reklamo odpira malo dlje)
< Sporočilo je popravil lenca1 -- 30.3.2009 20:43:06 >
|
|
|
|
RE: Zunanja igrala-otroška hiška 31.3.2009 12:00:14
|
|
|
|
frutka_
|
Otika full dobra ideja! ABC krasno ste to izpeljali. Na žalost nimamo toliko prostora pa še malo klanca je za premostit. Najbrž bomo morali narediti nekaj na kolih in zbetonirat. Lenca že čekiram. Tinaaja hvala! Rija junge gym...grem čekirat! Bubi hvala tudi tebi. Zanimajo me lesene variante, ker je večina plastik hišk prenizkih. Naš mali bo star 5 in mora biti hiška prilagojena potrebam velikega razbojnika.
|
|
|
|
RE: Zunanja igrala-otroška hiška 1.4.2009 20:33:11
|
|
|
|
nova sloncica
|
abc100 kje ste kupili tobogan?
|
|
|
|
RE: Zunanja igrala-otroška hiška 1.4.2009 22:34:49
|
|
|
|
frutka_
|
A.J. bolj se nagibamo kleseni varianti.
|
|
|
|
RE: Zunanja igrala-otroška hiška 2.4.2009 0:04:00
|
|
|
|
Tina 28
|
IZVIRNO SPOROČILO: nova sloncica abc100 kje ste kupili tobogan? Tudi mene to zanima
|
|
|
|
RE: Zunanja igrala-otroška hiška 2.4.2009 0:13:56
|
|
|
|
rija
|
tobogane ima jungle gym v dolžini 3 in 2,4 metra....
|
|
RE: Zunanja igrala-otroška hiška 2.4.2009 8:30:40
|
|
|
|
honey
|
Jaz sem zadnjič nekje na enem forumu zasledila, ko je en oči dal gor izdelavo lesene hiške od začetka do konca. Res pa je, da bila hiška na tleh, brez toboganov in vsega - samo tista osnovna hiška, kot tiste, ki se jih kupi - plastične. Pa čisto enostavna izdelava - za tla lesena paleta, stene iz opaža, streha pa mislim da iz tegole. Bom doma poiskala, ker sem si sprintala, pa imam naslov gor. Povej, če te zanima. Pa še to me zanima: jungle gym - kje je to? Ali imajo kaj cenika na netu objavljenega? Ker sem ga iskala, pa ga nisem našla.
< Sporočilo je popravil honey -- 2.4.2009 8:36:15 >
|
|
RE: Zunanja igrala-otroška hiška 2.4.2009 12:24:52
|
|
|
|
sonchek
|
IZVIRNO SPOROČILO: honey Jaz sem zadnjič nekje na enem forumu zasledila, ko je en oči dal gor izdelavo lesene hiške od začetka do konca. Res pa je, da bila hiška na tleh, brez toboganov in vsega - samo tista osnovna hiška, kot tiste, ki se jih kupi - plastične. Pa čisto enostavna izdelava - za tla lesena paleta, stene iz opaža, streha pa mislim da iz tegole. Bom doma poiskala, ker sem si sprintala, pa imam naslov gor. Povej, če te zanima. pROSIM, ČE LAHKO DAŠ GOR...MENE ZANIMA...ups velike črke...sorčiiii
|
|
RE: Zunanja igrala-otroška hiška 2.4.2009 14:33:57
|
|
|
|
rija
|
jungle gym so eni nizozemci. mislim, da se ga pri nas dobi v bauhausu je pa ful fajn, ker imaš ogromno modulov....
|
|
RE: Zunanja igrala-otroška hiška 2.4.2009 17:55:35
|
|
|
|
honey
|
Sonchek, našla sem "načrt" izdelave hiške, nimam pa spodaj linka . Tako da pošlji mi na z.s. mail, kamor ti lahko skeniram in pošljem slikce. Če pa še katero zanima, pa naj mi tudi pošlje.
|
|
RE: Zunanja igrala-otroška hiška 2.4.2009 20:23:24
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: honey Pa še to me zanima: jungle gym - kje je to? Ali imajo kaj cenika na netu objavljenega? Ker sem ga iskala, pa ga nisem našla. Bauhaus jih prodaja. Tobogan pa dobiš v Bauhausu ali Obiju. Lani je bil v Obiju malo ceneje.
|
|
RE: Zunanja igrala-otroška hiška 4.4.2009 18:53:43
|
|
|
|
Sydaria
|
Pozdravljene! Tudi jaz vneto iščem hiško za svojega malega fanta, mislim pa da so to želje vsakega otroka, tudi moje so bile, čeprav žal neizpolnjene . Honey, javim se ti na ZS, če še velja za tistile načrt
|
|
|
|
RE: Zunanja igrala-otroška hiška 6.4.2009 8:16:23
|
|
|
|
Nogavica
|
honey, tudi jaz sem ti poslala ZS.
|
|
RE: Zunanja igrala-otroška hiška 6.4.2009 9:05:30
|
|
|
|
tinkatonka
|
Mi imamo tole od Smoby-a. Je enonadtsropna. Notri ima lojtrco, po kateri otroci hodijo gor in dol. Igrajo se veliki in mali otroci!! Postavljena na vrtu. Mož je naredil poden, tako da jo lahko pometamo. Ni pa poceni. Mislim, da je bila malo manj kot 500€.
< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 6.4.2009 9:06:35 >
|
|
RE: Zunanja igrala-otroška hiška 6.4.2009 9:05:57
|
|
|
|
štorkljica
|
IZVIRNO SPOROČILO: frutka RR Otrokom bi radi postavili na vrtu hiško. HVALA! Mi smo jo kar doma izdelali in postavili, je moj kupil lesene plošče pa take tannjše "tramove" in sta jo pote z dedijem sama skup zabila. Dedi je še naredil okna iz nelomljivega stekla, ter lesena polkna in vrata, zdaj še samo letos treba položit deske za terasi in to jwe to. Ja pa ati je še streho položil. Velika je pa cca. š: 1,5m D:1,5m V:1,6m, plus terasa še dodatnih 0,5m. Bom kasneje še probala slikice pripopati.
|
|
|
|
RE: Zunanja igrala-otroška hiška 6.4.2009 11:11:34
|
|
|
|
honey
|
Punce, videla sem, da ste mi poslale z.s.-je, ampak se vam opravičujem, ker še nisem nobeni odgovorila. V petek sem namreč zbolela in sem bila doma, kjer pa nimam skenerja. Danes pa sem pozabila vzeti papirje s sabo v službo . Tako da jih bom vzela jutri zjutraj in vam pošljem vsem zainteresiranim. Samo toliko, da ne boste mislile, kaj je.
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?