Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Zrcalno risanje-pisanje 15.4.2009 12:07:44
|
|
|
|
Petr_a
|
Pojdi do P ona bo vedela kako in kaj
|
|
|
|
RE: Zrcalno risanje-pisanje 15.4.2009 12:30:10
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Petr_a Pojdi do P ona bo vedela kako in kaj se strinjam
|
|
RE: Zrcalno risanje-pisanje 15.4.2009 12:51:36
|
|
|
|
vesna_14
|
ja sej grem juter ko peljem malega na kontrolo pa bom vprašala sem misla kakšen nasvet malo hitreje dobit
|
|
RE: Zrcalno risanje-pisanje 15.4.2009 13:47:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Moja 4,5 letnica piše zrcalno.Daj vprašaj ko boš šla do P pa napiši kaj je rekla.Ampak ne napiši zrcalno
|
|
|
|
RE: Zrcalno risanje-pisanje 15.4.2009 14:21:58
|
|
|
|
bskrle
|
Naša 6letnica je pisala zrcalno, šolanje smo odložili, letos je že mnogo bolje. Z vajo se otrok navadi. To stvar omeni na sistematiki pri petih letih, prej ni panike.
|
|
RE: Zrcalno risanje-pisanje 16.4.2009 9:10:54
|
|
|
|
vesna_14
|
Ampak ne napiši zrcalnouser posted image
|
|
RE: Zrcalno risanje-pisanje 16.4.2009 21:15:30
|
|
|
|
birdy
|
Jst sem bla tak primer, isto risala in pisala zrcalno. Pri meni se je uredil z vstopom v šolo, tko kot je napovedala psihologinja (al pedagoginja al kva že) da se v večini primerov zgodi. Sem pa drgač tud levičarka in je blo tko pisat lažje.
|
|
RE: Zrcalno risanje-pisanje 16.4.2009 22:30:07
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy Jst sem bla tak primer, isto risala in pisala zrcalno. Pri meni se je uredil z vstopom v šolo, tko kot je napovedala psihologinja (al pedagoginja al kva že) da se v večini primerov zgodi. Sem pa drgač tud levičarka in je blo tko pisat lažje. Moja sraka je tud levičarka
|
|
|
|
RE: Zrcalno risanje-pisanje 17.4.2009 13:47:35
|
|
|
|
Taddy78
|
Naš je pri 3. letih imel eno obdobje, ko je ful rad risal in pisal. Znal je napisati mami in ata, pa risal je obraze. Ampak pisal je vedno od desne proti levi, obrazek pa narisal da so bile očke spodaj, usta zgoraj...meni se ravno ni zdelo, da bi bilo kaj narobe, zato smo se kvečjemu ob njegovem ustvarjanju nasmejali...sedaj pa je tak samo pri traktorjih in avtkih, tako da že nekaj mesecev nič ne rišemo in pišemo...
|
|
|
|
RE: Zrcalno risanje-pisanje 3.7.2010 13:33:37
|
|
|
|
Špelca1
|
Živjo! Sm študentka in me zanima če mogoče katera ve kakšno internetno stran o zrcalnem risnju. kjer bi lahko našla dobesedno slike in podobno kako se zrcali slika. Iščem vsepovsod in ni nikjer . Res bom hvaležna za že vnaprej napisan ogovor!!
|
|
|
|
RE: Zrcalno risanje-pisanje 5.7.2010 11:15:51
|
|
|
|
zita
|
Moja teta je učiteljica slovenščine in pedagoginja v osnovni šoli. Baje je to zelo gost primer pisanja, ki se v večini primerov uredi.
|
|
|
|
RE: Zrcalno risanje-pisanje 5.7.2010 23:38:28
|
|
|
|
frutka_
|
Zrcalno najverjetneje piše zato, ker v večini primerov kopira. Kopira črke, kopira slike, kopira po spominu...in ker večino črk/slik in ostalega, otrok gleda iz druge strani mize, prekopira/prezrcali sliko po spominu na svoj list. To je vse. Me razumeš? Glede izgovorjave posameznih glasov pa je tako. Včasih nelateri otroci potrebujejo več časa, da spregovorijo določene glasove. Če boš delala z njo utrezne vaje za pravilno izgovorjavo, bo verjetno hitro popravila izgovorjavo glasov. Za to pa se obrni najprej na svojega pediatra, ki ti izda napotnico za logopeda. Glede na to, da bo dete staro komaj 4leta še imata čas...veliko otrok še ne izgovori glasu R pa grejo že v šolo. Jaz ne bi delala panike. Ko besedo izgovori narobe je ne popravljaj, ampak ponovi za njo pravilno.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?