|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zopet vprašanje
7.8.2005 12:02:54   
CIPRESA
Saj vem da ste me že pomoje mal site ampak pri nas se non stop nekaj dogaja in jaz že nevem več kva je to!!!!

Ob 8h sem šla na CTG in tam je blo vse v redu zdravnik je pregledal CTG in pravi da je vse O.K. Imela pa sem zarisan en popadek tam okrog 90, že to nevem sploh kaj je blo ker čutla nisem nič. In tako sem šla domov, ko sem prišla domov pa sem šla na WC in ko sem se obrisala sem zagledala spet nekaj kvavkasto zelene sluzi, ki se mi je izločla že v petek v porodnišnici malo. A je možno da je to še en del čepa???? Ker tisto krvavenje je ponehalo že včeraj zjutraj ki sem ga imela od pregledov in pol se ni več pojavilo.

A mislite da se bo končno začelo???? A je to dober znak a ne, da sem se mogoče začela mal odpirat???

Saj vem polno vprašanj, ampak če po pravici povem nevem več kako naj reagiram na takšne stvari. Bolečin nevem kakšnih nimam me pa mal šraufa pa tudi to nevem od česa.

Hvaležna bom vsakemu odgovoru!!!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Zopet vprašanje
7.8.2005 12:09:26   
jazz
Ja, pomoje je čep. Kaj pa voda, ti je odtekla? Najbrž...vsaj upam, da se je začelo dogajati. Mene je tudi na začetku samo malo šravfalo. Držim pesti, da bo to to in če ni, se javi ker tule menda že vse skos držimo pesti za vas in čakamo in čakamo...z vami!!! Srečno!

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Zopet vprašanje
7.8.2005 12:16:56   
Anonimen
Mogoče pa se res začenja, je Kerensa imela prav.
Šraufanje je prvi znak popadkov. Jaz sem čutila enako, le da nisem vedela, da so to popadki. Pravi se začnejo šele, ko ti predrejo mehur.
Sluz pa bi lahko bila od čepa. Meni ni sicer šlo veliko ven, le za konico nohta se je pokazalo 20 dni pred porodom. Pa še porod so mi potem umetno sprožili, kot ga bodo mogoče tebi.

Drži se, kmalu bo minilo!

(odgovor članu CIPRESA)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   Zopet vprašanje
7.8.2005 12:31:55   
Anonimen
Ja saj slej ko prej se bo pa tudi tebi moralo začet. Sicer pa čep nima nič zveze s tem, kolk si odprta.

(odgovor članu CIPRESA)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   Zopet vprašanje
7.8.2005 12:44:04   
Erdbeere
Sem mislila, da bo že tvoj cipresek napisal, da si že rodila...na tvoje vprašanje pa ne vem odgovora, žal....upam pa, da boš čimprej v dveh kosih

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Zopet vprašanje
7.8.2005 12:45:41   
smrka
cipresa bejz rodit!!!!!

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Zopet vprašanje
7.8.2005 12:52:04   
m jana
Hej Cipresa! Vsi smo bili v dvomih ali je ze, ali se ni, in...:zmeden:! Cisto upraviceno si zaskrbljena!
Moj nasvet: izkoristi popoldan zase: pojdi na :kava: s prijateljico ali :love:! Poskusi malo odklopit! Manj kot si nervozen hitreje gre!
Upam da nam bos kmalu sporocila da je mimo in ze veselo cartas svojo bebico:duda:!
Lep popoldan!:rozica:

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Zopet vprašanje
7.8.2005 13:07:22   
HuAnita
'šarufa' te? Mene je tudi, sem mislila, da je teta driska prišla, no, čez 12 ur pa sem :duda: že držala v rokah.
Držim pesti, da zdajle že globoko dihaš ob popadkih!

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Zopet vprašanje
7.8.2005 13:21:05   
CIPRESA
Veste punce šraufa mene že cel mesec pa vidite da sem še v enem kosu zato temu šraufanju ne pripisujem velikega pomena. Bolj me skrbi to da imam po malo te krvavkaste sluzi vsakič ko grem na WC.

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Zopet vprašanje
7.8.2005 15:20:05   
Anonimen
A to je prav sluz ali taka bolj belkasto roza tekočina? Meni je taka belkasto-roza tekočina pritekla po stegnih, ko sem zjutraj vstala. In je menda bila plodovnica, resnično mi je počil mehur, kot so pozneje ugotovili. Saj imaš jutri za iti v porodnišnico, a ne? To jim le omeni, kar se ti je dogajalo, da bodo naredili amnio in pogledali, če je mehur kje počen. Meni so.

(odgovor članu CIPRESA)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   Zopet vprašanje
7.8.2005 15:41:11   
CIPRESA
Ne to ni tekočina je sluz kot smrkelj. In vsakič ko grem se mi pojavi na papirju sluz v obliki nitke ni nitka ampak v obliki nitke zato mislim da bi bilo lahko to to.
V petek sem pa imela za oreh veliko tudi podobno današnjemu.

Itak imam v ponedeljek najprej spet amnio pol pa naprej. Nebom sedaj zganjala panike ampak počakala če se bo kaj konkretnega zgodilo.

Hvala za odgovore!!!

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Zopet vprašanje
7.8.2005 15:46:40   
lili79
To sem tudi jaz imela in sicer kar precej te sluzi, pojavila pa se je po prvi amnioskopiji, rodila pa sem 4 dni po tem. Tako da je mogoče tudi pri tebi to znak da pa se bo končno začelo nekaj dogajat.
LP

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Zopet vprašanje
7.8.2005 15:55:31   
CIPRESA
O lili končno nekdo ki je to tudi imel. Pa včeraj je blo že brez tega in sem se danes prov vstrašla kaj naj bi to blo ker je blo včeraj že čisto vredu. Ah upam da končno rodim...

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Zopet vprašanje
7.8.2005 20:17:45   
bobek05
Cipresa, pa saj ne morem verjet, da si še vedno doma!!!! Jaz sem odišla med junijke, ti pa med avgustovke...

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Zopet vprašanje
7.8.2005 20:30:58   
CIPRESA
Ja Bobek še vedno jutri pa bo!!!! No vsaj upam!!!

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?