|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zopet spanje !
20.8.2009 11:13:12   
Nastya
Zanima me ali ima še katera takšen problem kot ga imam jaz. Imam sina, starega 14 mesecev. Hodi mi še spat 2 x na dan, od 9-11.30 ure in pop od 14-15.30 ure, vse lepo in prav, super..priden..

Zvečer gre spat vedno med 19-19.30 uro, ker je utrujen in zaspan, problem pa nastane v tem, da imava isti ritual vsak dan, pred vsakim spanjem isto, samo da se zvečer stuširava..se previjeva, preoblečeva, v sobo, roleta dol, ga položim v posteljico, grem iz sobe ven in on lepo zaspi sam..to je čez dan..zvečer pa je vse isto, samo da sledi tuširanje, večerja, postopki isti, a tukaj je problem, ko ga položim v posteljico, se dere, sili v naročje itd..pa predno ga dam notri, se pocrkljava, polubčkava, mu zapojem pesmico, a ko hočem ven - so že na delu glasilke..user posted image user posted image user posted image

Zakaj ne more zaspati tako kot čez dan, zakaj zvečer direndaj..to mi počne zdajle že kakšne 14 dni, prej je bilo tudi vse ok, je zaspal sam, zdaj ga mi pa sračka..a je to samo kakšno obdobje, pa da bo šlo mimo, ali kaj ??

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Zopet spanje !
20.8.2009 12:01:14   
Najaa
Zato, ker zvečer ve, da se bo od tebe ločil za dalj časa in poskuša ostat pri tebi čim dlje. Moji sta obedve to delali, no ena še vedno. user posted image Stara je 6m in že kakšna 2 meseca je zvečer večji problem zaspat kot čez dan. Tavečja je tudi do kakega leta in pol imela bubice, potem pa se je umirila.

(odgovor članu Nastya)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Zopet spanje !
20.8.2009 12:18:09   
zmajaz
Mogoče pa enostavno še ni zaspan, glede na to, da hodi čez dan 2x spat in pa zvečer dokaj  hitro. Naša je pri taki starosti že samo 1x dnevno hodila spat (okoli 13h) in je takrat spala cca. 2 uri, včasih več včasih manj, zvečer pa ob 20h, in tako je še zdaj pri 19 mesecih, edino zdaj poleti, ko je dolgo svetlo hodi spat med 20:30 in 21.00

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
20.8.2009 14:39:47   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu zmajaz)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?