|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zopet spanje
2.10.2004 20:07:14   
Kajika
Pozdravljene!
Tudi mi imamo problem! Spanje seveda!
Hčerka je stara osem mesecev. Kakih 6 mesecev je spala celo noč. Zadnja dva meseca pa se zbuja ponoči 2-3 krat. Nevem kaj je vzrok tega.
Zobki? Sicer dobila je v tem času že dva ampak jok ponoči se nadaljuje.
Probala sva jo preseliti v svojo sobo, ampak pol je bilo šele jokanje do 2 ponoči. In ob dve sem jo dala nazaj v spalnico in je bilo boljše.

Ali ima katera podobne izkušnje?
Ali se bo to končalo?

Lep pozdrav!!

Petra
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Zopet spanje
2.10.2004 20:25:26   
mehurčica
Zraven zobkov se maleckim v tem obdobju začne še ogrooomno novih stvari dogajat. Kar naenkart začnejo plazit, se postavljat na noge, se posedat, kotalit,...V glavnem, toliko novih stvari, da jim še ponoči ne dajo miru.:)-:sloncek: Ali tako živo sanjajo, nekateri pa še napol v spanju vadijo nove veščine-tako kot moj :duda:.

No ja, nekateri(tudi moj) pa se zbujajo ponoči že od začetka. Jaz jim pravim "carteki".:)

(odgovor članu Kajika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Zopet spanje
3.10.2004 9:24:27   
malika
Kajika jaz bi tudi rada rešitev na tvoje vprašanje, ampak jaz ga iščem že 8 mesecev. Le da se moj zbuja najmanj 6x na noč(včasih tudi več, že od rojstva dalje).Zdaj je v roku 4 dni dobil oba sp. zobka, pa tudi ni nič bolje, tako da očitno preostane samo čakanje.
Mogoče pa bova kmalu doživeli kak prijeten šok, v obliki prespane noči(pri meni bi bil že, če bi spal 3 ure skupaj).:)-

Lp

(odgovor članu Kajika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Zopet spanje
3.10.2004 9:55:32   
JASNA D
No, danes in včeraj pa je tudi pri nas katastrofa po 1 mesecu užitkov, kar se spanja tiče. Je nekaj v luftu. Po moje se jim tudi čez dan preveč dogaja, pa potem podoživljajo in ne spijo. Jaz imam danes podočnjake do brade.

LP, Jasna

(odgovor članu Kajika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejo
Raziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?