|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zobozdravnik za odrasle iz LJ
5.1.2009 14:40:31   
Klaudia
Rabim novega zobozdravnika. Zdajšnja je čist neresna. Naroča me na en mesec, čeprav imam trenutno en zob odlomljen, drugega imam pa odprtega user posted image .

Torej če poznate kakšnega dobrega zobarja ali pa zobarco iz območja Ljubljane na koncesijo prosim sporočite.

Hvala

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Zobozdravnik za odrasle iz LJ
5.1.2009 14:44:14   
kaya2007
poznam edino privat

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.1.2009 14:55:33   
Hope2
Kolk pa se zdaj kaj kasira privatuser posted image

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.1.2009 15:14:10   
čipka

IZVIRNO SPOROČILO: Hope2

Kolk pa se zdaj kaj kasira privatuser posted image

kar veliko... jes mam eno v Dravljah, Jožico Kovačič  , sicer je ena najdražjih, lani sem ji dala tam okoli cca 1200€-vsak obisk ene 100-150€ me je koštal, mi je pa v enem letu naredila oz.popravila čisto vse komplet-od starih plomb-tistih črnih, mi je dala keramiko, zobe porihtala-poravnala, pobelila...u glavnem mi ni žal tega denarja. Pa še skoraj spiš ko ti kaj dela ker je zelo nežna in razumevajoča. Res. Pa sem se prej zelo bala zobozdravnikov-sploh prejšnih-iz raznih zdr.domov-ki jih boli k... zate in tvoje zobe.

my little babygirl - moja največja sreča
-

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.1.2009 16:13:36   
Ribica **
No ja, za 1200€ se pa ze lahko malo briga za tvoje zobe, ne user posted image  

Jaz tudi rabim zobarja, takega, ki da injekcijo za navadno tini mini plombo in ki je nezen in dober. Nazadnje sem bila na Askercevi in me popravljen zob ze od takrat boli. Pa se za zamenjat mam plombe itd. Ma ziher je ze spet polno stvari za popravit, pa sem bila pred pol leta tam user posted image

(odgovor članu čipka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.1.2009 16:33:20   
Klaudia
IZVIRNO SPOROČILO: Ribica RR
takega, ki da injekcijo za navadno tini mini plombo in ki je nezen in dober.

Evo... nekaj takega bi js rada user posted image

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu Ribica **)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.1.2009 16:34:22   
Klaudia
Cene so pa tako: za čiščenje zobnega kamna hoče moja zobozdravnica 102€. Medtem ko zobodravnica v Tržiču za isto stvar računa 40€. Halo!

Susan Savannah

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 7
5.1.2009 16:49:02   
kaya2007
uf, jaz pa ne vem na pamet kakšne so cene, ampak če se ne motim, sem za čiščenje zobnega kamna dala sigurno manj kot 100€, koliko pa, se ne spomnim user posted image  da pa injekcijo za vsako figo, če to seveda hočeš. hodim v podutik (oz. tam pri policiji), zobozdravnik je andrej kovačič (center za estetsko zobozdravstvo). vem pa da dela samo z najboljšimi materiali, mi je tisti ki dostavlja rekel, da je eden redkih, ki vzame vse vrhunske kvalitete. nimam pritožb, da je zastonj, bi pa tudi jaz raje.

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 8
6.1.2009 13:24:24   
Klaudia
A res nobena nima zobarja za priporočat? user posted image

Susan Savannah

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 9
6.1.2009 15:09:46   
čipka

IZVIRNO SPOROČILO: Klaudia

A res nobena nima zobarja za priporočat? user posted image

privatnega sem ti že, če te pa zanima kdo iz zdr. državnih ustanov (ki ni nič za plačat)-pa ne poznam čisto nobenega dobrega!

Žal se privat plača-vendar ti ne bi smelo bit škoda za zobe-vsak mesec greš 1x-daš 100€ in to je to. Ja, sej je res da se kar hitro nabere, da si veliko odštela, vendar se vse poplača, ko se nasmehneš z lepimi zobmi.

my little babygirl - moja največja sreča
-

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 10
19.1.2009 14:15:36   
M1987
Klaudia kok je pol moja neresna. Nazadnje sem bila oktobra, imam v treh zobeh zdravilo, ki bi mi ga morala že zdavnaj dati ven, naročena sem bila čez 3 mesece, potem pa pride pošta, da tisti dan odpade, da naj pokličem za nov datum user posted image  Sem pa iz Lj hodila v Medvode, samo zato, ker res ni bilo problem z belimi plombami in lepo je naredila, le traja da prideš na vrsto. Eden zanec, je pa hodil k njej vsak drugi dan, tri tedne. Zobe je imel čist fuč in mu je vse zrihtala v nulo. Ne vem... Pravi, da je ni nič podkupil, samo ne verjamem user posted image  Žalostno... No zdaj iščem kakšnega zobozdravnika v Lj.

* CARPE DIEM *
Princeska 05.08.2009

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 11
19.1.2009 14:21:26   
Tanik
pa ne da ste hodile k eni kot moj mož, cela štala. mu je dala zdravilo, na pol popravila in ga z gnojnimi kanali pustila domov in naročila čez 3 mesece. cela štala. pa še skup je padel, ker sama zobarca ni vedla kaj in kako.
no in potem je šel tu privat, so ga zrihtal, dali injekcijo brze da bi kaj bolelo, glede na to,da je bil cel zatečen pa še pipnit ga nisi smel.

zdaj hodi sem privat, pač plačuje ampak delajo tako kot se spodobi. tudi jaz hodim in do sedaj nisem nikoli dobila injekcije, pa itak da me je strah. no tu sem pa dobila in to za malo plombo. pa še pomenijo se s tabo.

cene so kar, ampak priporočam.

http://www.babit.si/

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

(odgovor članu M1987)
Neposredna povezava do sporočila: 12
19.1.2009 14:23:57   
Hope2
Pa kaj še dandanes lahko samo privat greš, če hočeš met lepe in zdrave zobeuser posted image user posted image

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 13
19.1.2009 14:27:57   
posh

Pa kaj še dandanes lahko samo privat greš, če hočeš met lepe in zdrave zobeuser posted image user posted image

Tako je! Država oz. ZZZS se nima namena za to brigat!

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 14
19.1.2009 14:29:26   
Tanik

žal res, zato ker zdravstvo dobrih materialov ne krije. saj je vsepovsod enako, če plačaš si prej pa boljše je, no obstajajo izjeme.

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 15
19.1.2009 15:48:47   
mamima
ZELO PRIPOROČAM BARBARO SIMONČIČ, ZALOŠKA 159, LJUBLJANA
TELEFON: 01 5400 202

biba leze biba gre, dokler ne pride do gore, do gore do biser gore, kamor nihče drug ne more

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 16
24.3.2009 9:36:53   
MLADAMAMICA
IZVIRNO SPOROČILO: mamima
ZELO PRIPOROČAM BARBARO SIMONČIČ, ZALOŠKA 159, LJUBLJANA
TELEFON: 01 5400 202

je ta na koncesijo? tudi jaz rabim dobrega zobozdravnika, ki mi bo vse zrihtal, ne da bi čutila user posted image  se full bojim in zaradi grobih zobozdravnikov ne upam nobenemu več, zato pa imam že nekaj nepravilnosti za popravt user posted image

(odgovor članu mamima)
Neposredna povezava do sporočila: 17
24.3.2009 18:13:39   
Klaudia
ne, samoplačniško je

Susan Savannah

(odgovor članu MLADAMAMICA)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?