Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Zobozdravnik za odrasle- Maribor 24.9.2008 13:42:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Katerega zobozdravnika v Mariboru imate in kako ste zadovoljne? Koga naj izberem: Vero Vihar, Gorazda Rajšpa, Matjaža Marušiča, Nado Peršuh, Bredo Letnik, Dejana Kristana, Jelko Matušan, Gorazda Sajka, Benjamina Štroka, Tadeja Blažiča, Sašo Kosi, Petra Koprivnikarja, Nermina Suljića? Koga drugega? Zanimajo izkušnje, ker morm zamenjat zobozdravnika.
|
|
|
|
RE: Zobozdravnik za odrasle- Maribor 24.9.2008 13:48:55
|
|
|
|
Eca
|
Priporočam dr. Ajdnik Sabino. Ordinacijo ima v Brezju v trgovsekm centru. Do sedaj je namreč delala nasproti Narodnjega doma - tisti kompleks zobozdravstveni. Lp, Eca
|
|
RE: Zobozdravnik za odrasle- Maribor 25.9.2008 12:51:57
|
|
|
|
mirabela
|
zdravo, jaz ti priporočam dr.Nado Peršuh, zelo prijazna zobozdravnica, te vedno posluša, vzame čas in nikoli ne čakaš več kot 5 minut .Za mene in mojega moža je zakon. Odsvetovala bi dr.Vero Vihar, prej sem bila pri njej in ko mi je pulila zob, verjemi da to nikoli nebom pozabila, celih 45 minut me je mučila na mizi in na koncu klicala drugega da ga spuli, pa vedno je slabe volje, nikoli nič ne zna svetovat, celo za sliko od zoba je iskala drugega da ji pove kaj misli . Ne vem, moje izkušnje so take , pa vso srečo LP
|
|
|
| Stran: [1] |
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?