|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zobozdravnik v ZD Vič
31.5.2009 11:34:09   
tinaaja
Pocasi bi narocila naso pupo k zobozdravniku. Pa pojma nimam, kateri zobozdravniki delajo v ZD Vic - imate kaksne izkusnje, priporocilo? Se pripocam tudi za kontaktni telefon.
Ne bi rada na slepo uletela kar k eni, ki ima frej in nima obcutka za otrocke. Hvala!

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Zobozdravnik v ZD Vič
1.6.2009 9:17:41   
honey
Jaz ti lahko povem za dr. Lazar Tatjano - je super zobozdravnica. Ne vem pa, če ti bo uspelo priti k njej, saj ona namreč ne sprejema predšolskih. Očitno smo mi imeli srečo, saj je naš bil že pri njeni predhodnici, ki je šla v pokoj in ga je potem prevzela dr. Lazarjeva. Drugače menda ne sprejema predšolskih. Je pa fenomenalna zobozdravnica, res. Še jaz bi šla k njej, pa me je strah zobozdravnika kot user posted image  user posted image Poskusi, mogoče ti uspe, zgubit nimaš kaj. 

V meni živi vitka ženska, ki bi rada prišla na površje. Običajno to kozo lahko utišam samo s piškoti.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.6.2009 12:26:37   
tinaaja
Lazarjeva je tudi za predsolske so mi rekli, AMPAK imajo kao razdeljeno otroke po tem, v kater vrtec spada user posted image user posted image user posted image In moram klicati popoldne Fajdiga Kobalovo..  Hvala vseeno user posted image

< Sporočilo je popravil tinaaja -- 1.6.2009 12:30:10 >

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.6.2009 17:55:15   
KT
Kateri vrtec pa pokriva Lazarjeva? Oziroma v kateri vrtec hodi vaša mala dama, da se ne bom preveč lovila in že v startu pokličem pravo user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
1.6.2009 18:15:23   
tinaaja
Za lazarjevo ne vem, mi spadam pod trnovo/kolezijo.
sem glih dobila ambulanto, pred 3 letom ne narocajo, ker niso pedontologi user posted image ta je kao v ZD moste.. priporcajo fluonatril 1x0,25mg na dan - obvezno vec 2 uri pred/po mlecnem obroku, umivanje zob,... 

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 5
1.6.2009 18:55:33   
KT
Uf, potem k dr.Fajdiga Kobal spadamo tudi mi. Vrag zdaj pa morava obe na telefon in v boj v ZD Moste user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
1.6.2009 19:48:50   
tinaaja
jaz bom pocakala na to 3 leto.. zobe ima ok pa dejansko - saj so ponavado to samo kontrole, ni kaj dosti za narest. no je pa res, da je moja mami zobozdravnica in bi videla kaksne zadeve,ki niso ok.

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 7
1.6.2009 21:05:16   
jakaracman
Mi imamo tudi dr Lazarjevo.Zelo zadovoljni.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?