Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Zobozdravnik na gorenjskem - samoplačniško 2.2.2011 12:45:11
|
|
|
|
naja17
|
A nimate na Bledu unega zobozdravnika, k je ful dober kao? Drgač pa v Radovljici v ZD prideš po moje hit na vrsto samoplačniško? Dr. Grčar mam jaz, je pa še tam en... Hhhh... Ne vem, pozabla - zlata ribica - sorry... Uglavnem, tud kao en dober...
|
|
|
|
RE: Zobozdravnik na gorenjskem - samoplačniško 2.2.2011 13:05:55
|
|
|
|
drifty
|
naja17: si morda mislila Čelesnika? http://www.dentalnicenter.com/ njega pohvalijo in mislim da je vse pri njem samoplačniško. Prideš pa takoj na vrsto.
|
|
|
|
RE: Zobozdravnik na gorenjskem - samoplačniško 2.2.2011 14:43:32
|
|
|
|
Ira_
|
Bled - dr.Grošeljeva. V zdravstvenem domu.
|
|
|
|
RE: Zobozdravnik na gorenjskem - samoplačniško 2.2.2011 14:55:45
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ira_ Bled - dr.Grošeljeva. V zdravstvenem domu. Ona je moja bivša zobozdravnica. Bivša z razlogom Tako, da k njej raje ne bi šla, ampak hvala vseeno.
|
|
RE: Zobozdravnik na gorenjskem - samoplačniško 2.2.2011 15:15:12
|
|
|
|
Ira_
|
Ni za kaj
|
|
|
|
RE: Zobozdravnik na gorenjskem - samoplačniško 2.2.2011 15:52:21
|
|
|
|
jakaracman
|
IZVIRNO SPOROČILO: drifty naja17: si morda mislila Čelesnika? http://www.dentalnicenter.com/ njega pohvalijo in mislim da je vse pri njem samoplačniško. Prideš pa takoj na vrsto. Meni so zakon.Priporočam.
|
|
|
|
RE: Zobozdravnik na gorenjskem - samoplačniško 2.2.2011 16:01:37
|
|
|
|
tintin
|
David Bizjak v ZD Kranj (ne na zobni polikliniki ampak prav v novem delu zd), privat s koncesijo. Ful dober zobar.
|
|
|
|
RE: Zobozdravnik na gorenjskem - samoplačniško 2.2.2011 19:05:42
|
|
|
|
hubi
|
Jaz sem bila s Čelesnikovo zelo nezadovoljna. Drugače imaš pa še v Besnici dr. Zdravca.
|
|
|
|
RE: Zobozdravnik na gorenjskem - samoplačniško 2.2.2011 21:13:34
|
|
|
|
urška
|
ne morem se spomit priimka ampak ena je bila v tržiču. je pa imela ordinacijo tudi na bledu. in je bila zelo pohvaljena. drugače pa dr. naglič v tržiču (mislim, da je koncesionar) in dr. starman v Žireh.
< Sporočilo je popravil urška -- 2.2.2011 21:16:43 >
|
|
|
|
RE: Zobozdravnik na gorenjskem - samoplačniško 2.2.2011 23:00:45
|
|
|
|
Tanja55
|
Dr Kokosinek, Jesenice. Zame je najboljsi, sem ze 10 let pri njem, prej bla v Radovljici pri dr. Grcar..ni primerjave.
|
|
|
|
RE: Zobozdravnik na gorenjskem - samoplačniško 3.2.2011 5:50:05
|
|
|
|
TomTaylor
|
hvala vsem!
|
|
RE: Zobozdravnik na gorenjskem - samoplačniško 3.2.2011 8:08:09
|
|
|
|
naja17
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja55 Dr Kokosinek, Jesenice. Zame je najboljsi, sem ze 10 let pri njem, prej bla v Radovljici pri dr. Grcar..ni primerjave. A res? Zakaj pa, če smem vprašat? Ker meni je dr. Grčar taka prjazna, jest sem pa pač rabla tako zobozdravnico ...
|
|
|
|
RE: Zobozdravnik na gorenjskem - samoplačniško 3.2.2011 13:17:13
|
|
|
|
pika74
|
Na Brdu pri Kranju je en fletn pa zelo kvalitetn . Ce rabis, poslji zs, pa ti dam kontakte.
|
|
RE: Zobozdravnik na gorenjskem - samoplačniško 3.2.2011 17:00:57
|
|
|
|
Tanja55
|
IZVIRNO SPOROČILO: naja17 IZVIRNO SPOROČILO: Tanja55 Dr Kokosinek, Jesenice. Zame je najboljsi, sem ze 10 let pri njem, prej bla v Radovljici pri dr. Grcar..ni primerjave. A res? Zakaj pa, če smem vprašat? Ker meni je dr. Grčar taka prjazna, jest sem pa pač rabla tako zobozdravnico ... Seveda lahko vprasas ...je zelo prijazna, krasno materinska, ampak vse njene plombe so mi padle ven (torej, te male, zalivke). Hodila k njej veckrat letno, popravljat isti zob. Sori, ampak vsakic mi je slo se mal zdravega zoba. Zdej mam precejsnjo luknjo pri tem zobu prav zarad tega, pri dr. Kokosinku nikoli nobena plomba ne pade ven, nobenih tezav sploh, grem 1x letno, postimava vse, vkljucno z zobnim kamnom, placam kolikor ze je (prej pac nasparam za to, ceprav ma koncesijo, samo jst se spomnim enega lepega dne in bi mela v 14 dneh vse urejeno :)) in imam ves cas mir pa krasno urejene zobe. Zame je to zelo pomembno in veliko potujem, ne morem si privoscit da mi sredi Sirije ven pade plomba na prvem zobu. Jaz sm res zadovoljna, ga ne menjam. Aja, pa sploh nobenih novih plombic, kot prej skoz neki...tuki se postima in to drzi...pa sem redno hodila tudi ze k njej, ampak skoz je blo neki. Ampak ljudje smo razlicni in zobje so razlicni...tako da lahko da je zate super, ker prijazna je pa res. No, sej je dr. Kokosinek tud .
|
|
|
|
RE: Zobozdravnik na gorenjskem - samoplačniško 3.2.2011 17:31:45
|
|
|
|
TomTaylor
|
Tanja55, moj je ravno tako imel Grčarjevo, pa je zamenjal iz istih razlogov kakor ti. Poleg tega ga je na preventivnih pregledih stalno hvalila, kako čudovite zobe ima (pa sicer ima na prvi pogled res čudovite zobe), druga zobozdravnica pa se je za glavo prijela ko je videla, kakšen poraz ima v ustih (karies pod plombo, stare zalivke,..). Zdaj imava obadva dr. Zugwitzevo (sosednja vrata), oba sva super zadovoljna z njo, samo ima pa čakalne vrste ubitačne.
< Sporočilo je popravil TomTaylor -- 3.2.2011 17:33:08 >
|
|
RE: Zobozdravnik na gorenjskem - samoplačniško 3.2.2011 18:58:17
|
|
|
|
naja17
|
Khm... Sej mata kr prov, sam si jest mogoč nočem priznat tega....
|
|
|
|
RE: Zobozdravnik na gorenjskem - samoplačniško 10.2.2011 13:14:28
|
|
|
|
MUNAN
|
Malo sem pozna, ampak ti vseeno "moram" priporočat. Je sicer v Ljubljani in samoplačniško, ampak... Jaz se tudi iz drugega konca Slo vozim k njej, ker je prijazna in dobra. Ampak res dobra. Nada Puharič, ambulanto ima pa v Ljubljani v stavbi Smelt.
|
|
|
|
RE: Zobozdravnik na gorenjskem - samoplačniško 13.12.2013 9:06:12
|
|
|
|
Nataša 17
|
Zobodravnico kot je dr Irma Škoro na Bledu si lahko samo želiš. Ordinacijo pa ima v prostorih OŠ na Bledu
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?