Tanja55
|
IZVIRNO SPOROČILO: naja17 IZVIRNO SPOROČILO: Tanja55 Dr Kokosinek, Jesenice. Zame je najboljsi, sem ze 10 let pri njem, prej bla v Radovljici pri dr. Grcar..ni primerjave. A res? Zakaj pa, če smem vprašat? Ker meni je dr. Grčar taka prjazna, jest sem pa pač rabla tako zobozdravnico ... Seveda lahko vprasas ...je zelo prijazna, krasno materinska, ampak vse njene plombe so mi padle ven (torej, te male, zalivke). Hodila k njej veckrat letno, popravljat isti zob. Sori, ampak vsakic mi je slo se mal zdravega zoba. Zdej mam precejsnjo luknjo pri tem zobu prav zarad tega, pri dr. Kokosinku nikoli nobena plomba ne pade ven, nobenih tezav sploh, grem 1x letno, postimava vse, vkljucno z zobnim kamnom, placam kolikor ze je (prej pac nasparam za to, ceprav ma koncesijo, samo jst se spomnim enega lepega dne in bi mela v 14 dneh vse urejeno :)) in imam ves cas mir pa krasno urejene zobe. Zame je to zelo pomembno in veliko potujem, ne morem si privoscit da mi sredi Sirije ven pade plomba na prvem zobu. Jaz sm res zadovoljna, ga ne menjam. Aja, pa sploh nobenih novih plombic, kot prej skoz neki...tuki se postima in to drzi...pa sem redno hodila tudi ze k njej, ampak skoz je blo neki. Ampak ljudje smo razlicni in zobje so razlicni...tako da lahko da je zate super, ker prijazna je pa res. No, sej je dr. Kokosinek tud .
|