|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zobozdravnik malo drugače
9.1.2006 15:42:47   
Anonimen
Glede na spodnjo temo:

Raje odprem novo temo in še enkrat tu napišem:

Za vse ki se bojite zobozdravnika:

K nam v Terme 3000 bo zdaj prišel zobozdravnik, ki ne bo več za zdravljenje kariesa uporabljal  svedrov.user posted image Baje z nekim pošprica, in karies izgine NEBOLEČE. Tako, da lahko ambulato zapustiš z user posted image  na lich. To že nekaj časa uporabljajo v Nemčiji, pri nas pa še tega baje ni. Sploh je zelo primerno za otroke, da se jih ne bodo več bali.user posted image

Zdaj pa hitro k nam na dopustuser posted image user posted image .

P.S. povejte pri nas, da sem naredila reklamo za Terme 3000, mogoče dobim kakšno nagrado user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Zobozdravnik malo drugače
9.1.2006 15:46:47   
mila1
To bo tudi za mene dobro user posted image  imam nek strah pa ne vem zakaj.Zaenkrat se ga ne potrbujem,ampak nikoli ne veš.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
9.1.2006 15:57:54   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
9.1.2006 16:10:58   
Anonimen
bubabaya , če je pa resuser posted image  

Bom jaz šla sprobat pa ti javimuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
9.1.2006 16:15:13   
artista7
to bi bila dobra varianta zame. A ta zdravnik ima koncesijo ali bo imel samoplačniško ordinacijo?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.1.2006 16:35:21   
Anonimen
O hudo! Dej sporoči  user posted image

(odgovor članu artista7)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
9.1.2006 17:08:14   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: artista7

to bi bila dobra varianta zame. A ta zdravnik ima koncesijo ali bo imel samoplačniško ordinacijo?

Bom dragega vprašala, ko se zbudi, je šel z Max Luko ajat. On ima namreč to čez.

Topil pa bo karies z ozonom.user posted image

(odgovor članu artista7)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
9.1.2006 17:43:04   
Anonimen
Evo par odgovorov:

-  bo samoplačniško, ker zaenkrat ne rabi koncesije

- začne 1.februarja

- terapija za en zob s kariesom bo stala nekje 10.-12 jurjev. Zgleda pa nekako takole: Če sem ga prav razumela ti ta zob pošprica z ozonom, nato pa dobiš domov neko pasto s katero si 3 tedne umivaš zobe in karies izgine. Potreben je samo en obisk pri njem. Pravi, da je popolnoma neboloče.

- na tak način bo zdravil tudi tiste zobe, ki imajo poškodane živce (kot veste ta zob boli kot satan). Zagotavlja, da bo uničil živec  tako, da te nič ne boli.user posted image  

- za nosečnice popolnoma varno, ker ne dobiš nobene injekcije

- zelo primerno za otroke

No to je nekako tako.user posted image

< Sporočilo je popravil URSKA -- 9.1.2006 17:44:00 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
9.1.2006 18:29:24   
Nasy
uf, le bejži na probo, potem pa nujno poročaj!!!

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
9.1.2006 20:32:29   
Anonimen
Naj me koklja brcne, če je to res. user posted image
Predvsem za tisto z živcem! A pri granulomu tudi zdravi s spraji? user posted image  user posted image  user posted image

Ehm, saj tudi v Angliji in Argentini (pa še kje drugje) operirajo razni kirurgi brez skalpela ...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
9.1.2006 20:49:33   
Anonimen
Selena, če verjameš ali ne je tvoja odločitev. Jaz sem govorila z njim po telefonu, ker sem želela informacije, saj sem vedela, da bodo nejeverni Tomaži.
Kako je z granulomom ne vem, ker nisem zobozdravnik, za vsako bolezen ga pa tudi nisem vprašala. Vprašala sem ga to, kar sem zgoraj napisala.
Če pa kateri nejeverni Tomaž ne verjame, naj pokliče 1. februarja, ko bodo začeli delati.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
9.1.2006 20:53:06   
Anonimen
Ma saj se hecam, no. Saj ni bilo mišljeno tako resno. Je bilo pisano z nasmehom!
Bog daj, da je res.
Je pa res, da dokler zdravnik, ki kasira, to pravi, ne verjamem, če bo pa katera probala in rekla, da je res, pa bom.
Verjetno. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
9.1.2006 21:00:33   
artista7
ja no, poceni tudi ni tale zobošintar.. Se podpišem kar pod ta zadnji post od selene, pa bomo potem videli.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
9.1.2006 21:08:14   
Anonimen
Baje imava midva z dragim zastonj. Ja bi šla, pa nimam česa popravljat, bom pa dragemu rekla, naj gre preizkusit. user posted image

Meni se pa 12 jurjev ne zdi veliko za otroka, ki potem ne bo imel strahu pred zobozdravniki. Pa tudi za tiste ki se jih bojijo kot user posted image  in padajo skupaj ali pobegnejo.

V končni fazi pa stane samo kot en pulover ali kavbojkeuser posted image

(odgovor članu artista7)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
9.1.2006 22:59:27   
Annny
Super!!!user posted image user posted image user posted image
Kaj da ni poceni! Artista, najbrž nikoli nisi šla k zobozdravniku samoplačniško...meni je zadnjič naredil na 2 zobeh mineralni premaz (1 minuta dela) in sem plačala 13 jurjev...pa drugače imam OK zobe, ampak kadar grem, je skoraj vedno 15 jurjev in več. Kaj je šele s tistimi, ki imajo resne zobozdravstvene težave in hodijo samoplačniško...raje ne pomislim.
A ni zadnjič ena napisala, da so zobje upokojenca vredni toliko kot nov avto srednjega razreda?user posted image user posted image

Bog daj, da je to res in da se karies lahko pozdravi tudi na ta način. Ravno zdaj sem rekla mojemu dragemu:' Potem bova pa čez 10 let otrokom kazala plombe in jim pripovedovala, kako so v naših časih zdravili karies...s  svedrom...user posted image '

Lp in hvala za to novico!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
10.1.2006 9:44:23   
malika
Hm, zanimivo, ampak ker sem  delala v zobariji me kar  nekaj stvari zanima!

Kako pa se potem zamaši tista luknja, ki jo je naredil karies? A s tisto pasto, s katero si potem zobe umivaš?

Drugače pa kot je Anny napisala, to NI drago. Ko sem še delala (2 leti nazaj) je moja zobarca zaračunala za belo plombo 10.000 sit po tamalem-govorim o samoplačniški ordinaciji.

Pa na Ptuju naj bi tudi bila že ena taka ordinacija, kjer lasersko poipravljajo zobe. Baje slišiš samo poke in smrdi, če to isto pa ne vem.

Izberi si luno za cilj in tudi če boš zgrešil, boš še vedno pristal med zvezdami

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?