Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Zobozdravnik in nosečnost 18.8.2008 11:52:24
|
|
|
|
petrax
|
Ja men je moj zobozdravnik rekel da te inekcije ne vplivajo na otročka, tako da mi je delal kar z inekcijo.
|
|
|
|
RE: Zobozdravnik in nosečnost 18.8.2008 12:44:34
|
|
|
|
jakaracman
|
Povej zobozdravniku, da si noseča in zob ti bo zdravil z doktrino, ki velja za noseče pacientke.
|
|
|
|
RE: Zobozdravnik in nosečnost 18.8.2008 12:46:16
|
|
|
|
evica23
|
Pozdravljena, imam teto, ki je zobozdravnica in mi je v prvi nosečnosti povedala da ni priporočljivo zdravljenje prvo in zadnje tromesečje. Meni se je ravno talo zlomil zob v tretjem tromesečju in mi je samo za silo zaprla zob, popravila mi ga je ko sem rodila. Sedaj pa sem v 10t in se mi je zlomil drug zob in je rekla da naj še malo počakam in bo potem to uredila. Inekcija pa pomoje ni ravno najbolj zdrava, saj gre tudi kaj v kri in tako do otroka. Jaz bi raje malo potrpela.
|
|
|
|
RE: Zobozdravnik in nosečnost 18.8.2008 13:01:07
|
|
|
|
alysa
|
Pri meni se je začelo z zobobolom v 8. tednu in mi je takrat zobozdravnik razložil, da mi plombe ne sme delat, ravno tako nisem dobila protibolečinske injekcije. Zob mi je zalil s snovjo, ki je v nosečnosti dovoljena. Potem se mi je vse skupi še enkrat ponovilo v 27. tednu. Sedaj imam še tri tedne do konca, upam, da bo zob zdržu ... Je pa verjetno zdravljenje zob v nosečnosti različno od zobozdravnika do zobozdravnika.
|
|
|
|
RE: Zobozdravnik in nosečnost 18.8.2008 14:27:05
|
|
|
|
Bojana 29
|
Punce hvala za odgovore. Vsekakor bom počakala do prvega pregleda pri ginekologu in se posvetovala z njim kako in kaj - pa tudi, da prvo trimesečje mine. Za mano sta namreč 2 zaporedna spontana splava in nočem, da se mi kaj takega še kdaj zgodi. LP
|
|
|
|
RE: Zobozdravnik in nosečnost 18.8.2008 16:42:07
|
|
|
|
petra *k
|
pozdravljene odkar sem noseča, sem v 28.tednu, mi je zobozdravnica izpulila 3 zobe, in enih par zaplombirala. in pri vseh sem dobla injekcijo, je rekla, da logično, da si otrok vzame, vse kar mama zaužije, in da si bo tudi to vzel s krvjo kao, pa da ni to nič narobe. tak da sem si zaj v nosečnosti vse zobe popravla, sem zaključla z zobozdravnikom za 1 leto. tak da po mojem nima se kaj zgoditi no
10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.8.2008 17:50:55
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?