|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zobozdravnik - ZD VIC
22.11.2007 8:06:54   
tinaaja
Ali ima katera izkusnje s kaksnim zobozdravnikom za predsolske otroke v ZD VIC? Lahko kaksnega priprocite?

Oz tudi kje drugje v Ljubljani, ce ste ful zadovoljne :) Hvala.

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Zobozdravnik - ZD VIC
22.11.2007 9:49:49   
A-N-J-A
Za otroke do treh let je zobar samo v Mostah in Šiški,pa men se zdi še nekje,nisem čist zihr.A si to mislila do 3 let???

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.11.2007 10:23:33   
tinaaja
Vceraj sem sestro pri porenti sprasevala,c e smo vabljeni k zobozdravniku ali se moramo sami narocit.. Pa je rekla, da sami, da je zobozdravnik itak v ZD .. user posted image Zdaj pa raziskujem naprej, ker bi se raje narocila h komu, ki ima cut za otrocke in so mamice zadovoljne. Za sisko sem slisala, da je ena dobra, pa ne vem katera 

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.11.2007 11:11:09   
grešnica
V Vnanjih Goricah je zelo pohvaljena dr. Nataša Kocmut Škof, tel. 3651235.

LP

G.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.11.2007 15:36:09   
suzolinka
Grešnica a je ona v zdravstvenem domu ali privat (koncesija)?

Drugače je ena še v ZD na Rudniku pa nima ravno smisa za otročke user posted image

(odgovor članu grešnica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
29.11.2007 14:50:39   
grešnica
Ta zobozdravnica je v zdravstvenem domu in ima koncesijo. Sprejema pa otroke od treh let naprej.

LP

(odgovor članu suzolinka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?