Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Zobozdravnik - Lj. Šiška ali okolica 4.7.2005 9:45:45
|
|
|
|
nejcko
|
Dr. Karolina Ličen je super. Ordinacijo pa ima na OŠ Valentina Vodnika.
|
|
|
|
Zobozdravnik - Lj. Šiška ali okolica 4.7.2005 9:50:35
|
|
|
|
mdrevensek
|
Dr. Ličnova je res super. Osebno pa poznam tudi dr. Rahnetovo, ki dela v ZD Šiška in je poleg dr. Ličnove tudi enkratna zobozdravnica za male pikce. Ima ogromno potrpljenja, hkrati pa tudi krasno dela. lp, md
|
|
|
|
Zobozdravnik - Lj. Šiška ali okolica 4.7.2005 10:40:00
|
|
|
|
nejcko
|
Aja, sem se zdaj spomnila: dr. Ličnova sprejema otroke samo od 3. leta naprej, v ZD Šiška pa sprejemajo tudi mlajše otročke.
|
|
|
|
Zobozdravnik - Lj. Šiška ali okolica 4.7.2005 12:13:57
|
|
|
|
Mikli
|
Dan! Sem hotela postaviti zelo podobno vprašanje, namreč tudi jaz iščem zobozdravnico za mojo punčko, ampak smo iz Litije, pa ne vem, če lahko gremo k zobozdravnicam, ki ste jih navedli. Nič, bom kar poklicala. In še tole: super je ta ringaraja, sem našla že ful uporabnih reči, le tako naprej:bravo:
|
|
|
|
Zobozdravnik - Lj. Šiška ali okolica 4.7.2005 15:33:26
|
|
|
|
buči
|
Hvala.
|
|
|
|
Zobozdravnik - Lj. Šiška ali okolica 4.7.2005 17:11:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Uf, ne me spominjat na Ličnovo. Sem bla lih prejšnji teden. :hudicek: [sej je ok recimo .. sam zobar je le zobar ..:hudicek:]
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Je zgodnje odvajanje od plenic za otroka š...Ste že slišali za manjpleničarstvo oziroma zgodnje odvajanje od plenic? Ker o tej metodi kroži veliko zmot, smo za najbo...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?