Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Zobozdravnik - Lj. Šiška ali okolica 4.7.2005 9:45:45
|
|
|
|
nejcko
|
Dr. Karolina Ličen je super. Ordinacijo pa ima na OŠ Valentina Vodnika.
|
|
|
|
Zobozdravnik - Lj. Šiška ali okolica 4.7.2005 9:50:35
|
|
|
|
mdrevensek
|
Dr. Ličnova je res super. Osebno pa poznam tudi dr. Rahnetovo, ki dela v ZD Šiška in je poleg dr. Ličnove tudi enkratna zobozdravnica za male pikce. Ima ogromno potrpljenja, hkrati pa tudi krasno dela. lp, md
|
|
|
|
Zobozdravnik - Lj. Šiška ali okolica 4.7.2005 10:40:00
|
|
|
|
nejcko
|
Aja, sem se zdaj spomnila: dr. Ličnova sprejema otroke samo od 3. leta naprej, v ZD Šiška pa sprejemajo tudi mlajše otročke.
|
|
|
|
Zobozdravnik - Lj. Šiška ali okolica 4.7.2005 12:13:57
|
|
|
|
Mikli
|
Dan! Sem hotela postaviti zelo podobno vprašanje, namreč tudi jaz iščem zobozdravnico za mojo punčko, ampak smo iz Litije, pa ne vem, če lahko gremo k zobozdravnicam, ki ste jih navedli. Nič, bom kar poklicala. In še tole: super je ta ringaraja, sem našla že ful uporabnih reči, le tako naprej:bravo:
|
|
|
|
Zobozdravnik - Lj. Šiška ali okolica 4.7.2005 15:33:26
|
|
|
|
buči
|
Hvala.
|
|
|
|
Zobozdravnik - Lj. Šiška ali okolica 4.7.2005 17:11:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Uf, ne me spominjat na Ličnovo. Sem bla lih prejšnji teden. :hudicek: [sej je ok recimo .. sam zobar je le zobar ..:hudicek:]
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?