|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zobozdravnik - popravilo zobka
16.11.2007 12:01:52   
spacey
Naš mali je konec meseca naročen pri zobozdravnici za popravilo zobka. To pomeni, da mu bo v en zobek vrtala in mu ga "zaplombirala".
Sicer ne bom jaz zraven, ker hodita skupaj s tatijem, ampak me zanima kako bodo to izvedli? user posted image Naju je kar malo strah, kako bo to mali sprejel in prenašal.. user posted image

Tisti, ki ste imeli že tako izkušnjo, mi prosim povejte kako vse skupaj poteka in kako so vaši malčki vse to prenesli?

Prosim za nasvete in izkušnje, da se vsaj malo pripravimo na dogodek.
Hvala.

"Fake it until you make it."
Sweet Like Chocolate
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Zobozdravnik - popravilo zobka
16.11.2007 12:24:39   
Anonimen
Koliko pa je star otroček , da mu bo vrtala?

(odgovor članu spacey)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
16.11.2007 12:36:41   
spacey
Dve leti in 8 mesecev..
Sej me je kar strah, ker se mi zdi, da je še premajhen za kaj takega.. user posted image

Sweet Like Chocolate

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.11.2007 12:48:14   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: spacey

Dve leti in 8 mesecev..
Sej me je kar strah, ker se mi zdi, da je še premajhen za kaj takega.. user posted image

Joj to pa je res malo, pa kaj se ne da prenesti. Ga boli? Si ne predstavljam, da bi netrileten otrok držal odprta usta - da mu nekdo vrta. Kako pa drugače pri zobozdravniku sodeluje?

(odgovor članu spacey)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
16.11.2007 12:55:28   
spacey
Ne vem, res ne. Zobozdravnica pravi, da če ga ne bo popravila, da bo zobek čisto "zgnil" in ga bolel. Zdej bolečine še ni in je tudi ne bi radi imeli.. Sam se mi vseeno zdi, da je še premajhen za kaj takega.
Drugače je pri njej priden in sodeluje ter pusti, da mu jih namaže in da tisto "kapico" na zobke. Še prej mora na kaki njegovi igrački pokazat, da si pridobi zaupanje.. user posted image
Ampak vrtanje je pa vseeno nekaj drugega.. user posted image Ah, bomo vidli..

Sweet Like Chocolate

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
16.11.2007 13:48:49   
Gordana-3
naša je pri 2,5 letih imela luknjico in to kar dve naenkrt. me je skoraj kap, ko sem opazila. pa zobe skoz čohamo. no, drla se je ko jesihar, ampak usta je 2x držala odprta čist do konca, tako da je luknjica zadelana. tretjič pol ni več hotela, ko ji je hotela druge zobke le zalit. no, potem 4. nam je tudi to uspelo. sedaj je stara 3,5 leta, imamo sicer dve zvezdici, toda 6 zobkov je lepo zalitih, da ne more nastati luknjica in sedaj vedno vesela gre k zobozdravniku, čeprav tistega vrtanja pred enim letom še vedno ni pozabila.

(odgovor članu spacey)
Neposredna povezava do sporočila: 6
16.11.2007 13:57:49   
spacey
Uf.. O dretju, uglaševanju glasilk in krokodiljih solzah sploh ne dvomim, bolj se bojim, da ga bo v efektu težko držati, saj je takrat neizmerno močen in ga je težko krotiti. user posted image
Bomo vidli..

Sweet Like Chocolate

(odgovor članu Gordana-3)
Neposredna povezava do sporočila: 7
16.11.2007 15:08:11   
mily
Malo ga probi prej pripravit. Naša je tudi že pred tretjim letom dobila prvo plombico in to brez solz in brez dretja. Imamo pa res prijazno zobarco, ki se vidi, da zna z otroci. Ji je vsako stvar pokazala in prej povedalal kaj in zakaj bo to nardila. Na koncu si je lahko izbrala prstanček, ki ga dobi vsak za prvo zvezdico (verjetno ima za fantke kej druga). V glavnem, ker je bila tako pridna in je imela voljo, sem jo potem vozla, da ji je zalila vse zobke, da jih malo zaščiti.

Ali poznate najzanesljivejše sredstvo, s katerim lahko pahnete v nesrečo svojega otroka?
Dovolite mu, da bo počel vse, kar se mu bo zahotelo.

(odgovor članu spacey)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...
Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?