Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Zobozdravnica Lučka Selič 8.7.2008 16:50:11
|
|
|
|
kaja02
|
pozdravljena! poznam Lučko, bila je moja nadomestna zobozdravnica, ki je nadomeščala mojo v času porodniške, je mlada punca, prijetna za pogovor, nežna..., vsekakor sem jo imela jaz raje kot našo zobozdravnico in mi je kar malo žal, ker je šla
|
|
|
|
RE: Zobozdravnica Lučka Selič 8.7.2008 18:16:56
|
|
|
|
Carovnica Mica
|
a ima katera njen telefon in delovni čas,tudi mi se bomo prepisali nekam drugam se pač ne ujamemo z tukajšno
|
|
|
|
RE: Zobozdravnica Lučka Selič 8.7.2008 19:36:12
|
|
|
|
puncica
|
Delovnega časa še nisem zasledila, tud na strani od ZD Škofja Loka je še vedno gor stara zdravnica s starim delovnim časom, sem pa brala o njej v podblegoških novicah (stran 6), da je začela delat z julijem, hm ne vem al naj prepišem otroke al ne, me pa zanima tud njena strokovna plat, kolk ma kej izkušenj.
|
|
|
|
RE: Zobozdravnica Lučka Selič 9.7.2008 16:56:41
|
|
|
|
Carovnica Mica
|
jest jih bom prepisala-tako kot je tle ze ne more bit
|
|
|
|
RE: Zobozdravnica Lučka Selič 9.7.2008 16:57:57
|
|
|
|
Carovnica Mica
|
raje se prepeljemo teh 12 km,kot da poslusam jamranje
|
|
|
|
RE: Zobozdravnica Lučka Selič 10.7.2008 7:21:42
|
|
|
|
puncica
|
no ko boste enkrat tam pol pa poročaj kako je, če se ti zdi dekle zaupanja vredno in strokovno
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......