Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Zobozdravnica Lučka Selič 8.7.2008 16:50:11
|
|
|
|
kaja02
|
pozdravljena! poznam Lučko, bila je moja nadomestna zobozdravnica, ki je nadomeščala mojo v času porodniške, je mlada punca, prijetna za pogovor, nežna..., vsekakor sem jo imela jaz raje kot našo zobozdravnico in mi je kar malo žal, ker je šla
|
|
|
|
RE: Zobozdravnica Lučka Selič 8.7.2008 18:16:56
|
|
|
|
Carovnica Mica
|
a ima katera njen telefon in delovni čas,tudi mi se bomo prepisali nekam drugam se pač ne ujamemo z tukajšno
|
|
|
|
RE: Zobozdravnica Lučka Selič 8.7.2008 19:36:12
|
|
|
|
puncica
|
Delovnega časa še nisem zasledila, tud na strani od ZD Škofja Loka je še vedno gor stara zdravnica s starim delovnim časom, sem pa brala o njej v podblegoških novicah (stran 6), da je začela delat z julijem, hm ne vem al naj prepišem otroke al ne, me pa zanima tud njena strokovna plat, kolk ma kej izkušenj.
|
|
|
|
RE: Zobozdravnica Lučka Selič 9.7.2008 16:56:41
|
|
|
|
Carovnica Mica
|
jest jih bom prepisala-tako kot je tle ze ne more bit
|
|
|
|
RE: Zobozdravnica Lučka Selič 9.7.2008 16:57:57
|
|
|
|
Carovnica Mica
|
raje se prepeljemo teh 12 km,kot da poslusam jamranje
|
|
|
|
RE: Zobozdravnica Lučka Selič 10.7.2008 7:21:42
|
|
|
|
puncica
|
no ko boste enkrat tam pol pa poročaj kako je, če se ti zdi dekle zaupanja vredno in strokovno
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj jesti ob prehladu?Prehlad, viroza dihal in gripa so bolj ali manj močni procesi čiščenja organizma, ki jih je dobro podpirati, ne pa zatre...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......