|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zobobol
26.12.2009 11:40:36   
lunka1
Pred 3 tedni sem bila po letu dni pri zobozdravniku, ker so me bolele zobe. Zdravnica mi je pregledala vse zobe in ugotovila, da nimam nobene luknjice in da me zobe bolijo predvsem zaradi nosečnosti (dvigovanje dlesni). Zobe mi je z nečim premazala in rekla, da naj uporabljam Sensodine zobno pasto za skeleče zobe.

No, zdaj me spet bolijo oz. skelijo ... Nočem letat tja ob vsaki bolečini, zanima me, kaj ste ve naredile v tem primeru? Ste s čim spirale, vzele tableto,...?

LP
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Zobobol
26.12.2009 14:29:50   
endrina
V času nosečnosti je dovoljeno vzeti Lekadol proti bolečinam. Jaz sem ga, ko me je bolel zob, pa je vsaj malo bilo boljše ko so bolečine pojenjale. Sicer pa zelo pomaga tudi propolis, če si ga kaneš par kapljic v mlačno vodo in grgljaš v ustih, lahko pa si dlesni tudi namažeš z njim. Ima precej grenak in trpki okus, pa malo vseeno lajša težave. Če pa se ti bo bolečina ponavljala, pa le spet stopi do zobozdravnika.

(odgovor članu lunka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Zobobol
28.12.2009 13:04:54   
Čili 1
Zobobol je bil moj prvi znak nosečnosti. Še preden sem naredila test, so me začeli boleti in skeleti vsi zobje. Od prvega do zadnjega. To je trajalo do konca prvega tromesečja, potem je postalo malo bolje. Bolečina je bila včasih neznosna, da mi noben Lekadol ni čist nič pomagal. Zobozdravnik pa mi je skoz govoril, da mi ne more nič pomagati, ker so problem dlesni, ki se v nosečnosti zmehčajo. Kupila sem si najmehkejšo zobno ščetko, prej sem imela medium in uporabljala tiste male ščetkice, da sem lahko temeljito očistila vse prostorčke med zobmi. Malo je pomagalo, ampak vseeno so težave popolnoma prenehale šele po porodu.

Lp, Čili

(odgovor članu endrina)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?