Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Zobobol-predlogi prosim 13.4.2006 12:34:08
|
|
|
|
jasnika
|
v lekarni se dobilo ene zeliščne kapljice mogoče altalex-če se ne motim in si jih nakapljaš na vato in daš na zob in bo za silo!!!!!!!al pa pojdi k dežurni zdr lp
|
|
|
|
RE: Zobobol-predlogi prosim 13.4.2006 12:53:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Mene so tudi v 1. nosečnosti bolele osmice kakšen dan, potem pa je vse skupaj ponehalo. Zato sem si jih pred 2. nosečnostjo rajš dala pometat ven Urška, tebe se pa še tolk dobro spomnim, ko ste rojevali in je Miha bil glavna zvezda tukaj na RR
|
|
|
|
RE: Zobobol-predlogi prosim 13.4.2006 13:01:16
|
|
|
|
bubče
|
kupijo se tudi ene kapljice, ki ti rahlo omrtvičijo predel, kateri je boleč.... menda pa tudi klinčki pomagajo, čeprav v to ne verjamem....glede na to, da znajo biti zelo močne bolečine to....
|
|
|
|
RE: Zobobol-predlogi prosim 13.4.2006 13:08:26
|
|
|
|
urška76
|
Hvala punce. Sem se zdele namazala z kremo za otroke (z dentinalom), pa za enkrat pomaga. Meta. ti se pa spomniš Miha in Žiga. Mene takrat še ni blo tu gor. Ja Vas je pa moj res redno obveščal. Je bil tko bogi, k Miha ni in ni hotel ven. Se enkrat hvala za vse nasvete. Jutr pa zobarco klicat.
|
|
|
|
RE: Zobobol-predlogi prosim 13.4.2006 14:07:30
|
|
|
|
KOZLEK
|
Urška 76 Men pomaga pol kisa in pol mlačne vode pol pa to držiš nekaj časa na zobu in izpljuneš pa še ene parkrat ponoviš. en dcl približno Poskusi in lp
|
|
|
|
RE: Zobobol-predlogi prosim 13.4.2006 15:30:11
|
|
|
|
Anonimen
|
ne mores kar Lekadola jemat!!
|
|
|
|
RE: Zobobol-predlogi prosim 13.4.2006 18:06:00
|
|
|
|
urška76
|
Od enega lekadola ne bo nič narobe ne z mano ne z pikico. Preverjeno in tud g. ga priporoča ob kakih bolečinah. Problem je z aspirini, ki pospešujejo krvavitva. Sicer je bil pa to prvi lekodol po več kot pol leta, pa verjetno tudi zadnji do novembra. Drugače bi bilo, če bi jih zobala kot bonbončke. Sicer sem pa zdej že skor čist ok. Se je očitno nehala duvat ta presneta osmica in bo še malo pod kožo ostala. Hvala vsem za nasvete.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?