|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zobki pri 4 mesecih
27.2.2008 10:31:28   
ursy78
pozdravljene.naš sine je točno pri 4 mesecih dobil prvi zobek,nakar je po enem tednu sledil drugi zobek(enke spodaj).Zanima me po koliko časa so vašim dojenčkom začeli zobki rasti naprej.sedaj je star 5 mesecev pa je že dva dni tok sitkan,da ne vem a bodo spet zobki ali kaj.čeprav se mu še nič ne vidi da bi bilo kaj.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Zobki pri 4 mesecih
27.2.2008 10:41:24   
Samrela
Moja je prvi zobek dobila 18.1., drugega pa 4.2. (enkice spodaj). Prav v teh dneh sta prebili na plano zgornji dvojki, enki pa ima zelo nabrekli. Tudi ona je sitna in razdražljiva, v nedeljo je imela lička čisto rdeča in včasih pokaka kot novorojenček.  
Vse dobro....

(odgovor članu ursy78)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.2.2008 10:46:20   
blue sky
Prva dva zobka je dobil pri 4 mesecih in 1 dnevu, naslednji (kar 6 naenkrat) pa jih je začelo rasti pri 6 mesecih.

(odgovor članu Samrela)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.2.2008 11:10:18   
ELMA
Se zgodi ....Pri naši sosedi je mali dobil prvi zob ko je bil star   28 dni bog ve če se ni rodil z njim ....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu blue sky)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.2.2008 11:38:11   
katra55
Prvi zobek pri 6-ih mesecih, drugi čez 3 dni(oba spodaj), naslednji pa pri 9-ih mesecih.

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.2.2008 11:53:32   
katikasu
vse 4 prve enke v osmem mesecu v treh dneh! Na ostale pri 10 še čakamo, glede na sitnost in gritenje vsega mogočega pa bi bilo lahko kmalu kaj...

14.4.2007 ob 1.03 je pokukal na svet
Če hočeš biti lep, otrok moj,
se umivaj
v srebrni, mladi rosi.
se češi
z dišečim, južnim vetrom.
se ves dan smej -
ti moje ljubo sonce.

(odgovor članu katra55)
Neposredna povezava do sporočila: 6
27.2.2008 11:59:55   
jaša2
smo stari 9m, pa je prvi zobek prikukal pred slabim mescem, drugega pa še vedno ni.user posted image

Žensko srce je kot globok ocean, poln skrivnosti...

(odgovor članu katikasu)
Neposredna povezava do sporočila: 7
27.2.2008 12:20:36   
katja84
naša je dobla prvi zobek pri 4,5 mescih čez 16 dni drugega (enke spodnje) sedaj je pa stara 8 mesecev pa ji raste tretji zobek!

(odgovor članu jaša2)
Neposredna povezava do sporočila: 8
27.2.2008 12:21:58   
lunca2
Tudi mi smo dobili pri 4 mesecih prva dva zobka in sicer spodaj. Sedaj je star 8 mesecev in ima spodaj 4 zobke ter zgoraj 4.

< Sporočilo je popravil lunca2 -- 27.2.2008 12:23:35 >

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

(odgovor članu katja84)
Neposredna povezava do sporočila: 9
27.2.2008 12:23:54   
Hans
Tudi mi smo dobili pri 4 mesecih prva dva zobka.

mi tudi, potem pa kar hitro vse ostale.

Nikoli ne obupajte! Če vam ne uspe v prvo, bo mogoče v drugo ali pa v tretjo! UPAJTE !

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 10
27.2.2008 12:32:14   
ursy78
hvala za odgovore.aha,to se pravi da ni nujno da bodo spet zobki.opažam da nekateriuser posted image dobijo prve zobke dokaj hitro,druge pa kar dosti kasneje.BLUE SKY kar 6 na enkrat,kok je bil pa revček poj?

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 11
27.2.2008 12:35:18   
ZARA
IZVIRNO SPOROČILO: ursy78

hvala za odgovore.aha,to se pravi da ni nujno da bodo spet zobki.opažam da nekateriuser posted image dobijo prve zobke dokaj hitro,druge pa kar dosti kasneje.BLUE SKY kar 6 na enkrat,kok je bil pa revček poj?
Ni nujno, ursy. Moja je dobivala po 4 naenkrat pa ni bila nikoli sitna, prespala vse noči. Ene parkrat je sicer imela povišano TT in drisko, to je pa vse. Vedno sem ji svetila z baterijo v usta, če je kakšen nov zob na vidiku. In zagotovo vem samo, da je 1 zob dobila pri 10 mesecih.

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu ursy78)
Neposredna povezava do sporočila: 12
27.2.2008 12:37:16   
Alfabeta
Moj prvorojenec pa je prva dva dobil pri 4 mesecih, potem pa so se kar vrstili. Pri 1 letu jih je imel že vseh 16!!!

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 13
27.2.2008 15:31:22   
valentina2006
pozdravljene.naš sine je točno pri 4 mesecih dobil prvi zobek,nakar je po enem tednu sledil drugi zobek(enke spodaj).Zanima me po koliko časa so vašim dojenčkom začeli zobki rasti naprej.sedaj je star 5 mesecev pa je že dva dni tok sitkan,da ne vem a bodo spet zobki ali kaj.čeprav se mu še nič ne vidi da bi bilo kaj.

Tud pr nm smo mel prva 2 zobka pr 4 mescih, spodnja sevda. Druga dva sta sledila pr 6..., zgornja.

·.¸(¨`·.·´¨)
(¨`·.·´¨)¸.·´
`·.¸.·´

(odgovor članu ursy78)
Neposredna povezava do sporočila: 14
28.2.2008 10:57:29   
blue sky
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA

Ni nujno, ursy. Moja je dobivala po 4 naenkrat pa ni bila nikoli sitna, prespala vse noči. Ene parkrat je sicer imela povišano TT in drisko, to je pa vse. Vedno sem ji svetila z baterijo v usta, če je kakšen nov zob na vidiku. In zagotovo vem samo, da je 1 zob dobila pri 10 mesecih.

Moj mali je bil pa kar bogi takrat. Čez dan je bil kar razigran, ponoči je pa kar slabo spal. Pa da ne omenjam, da si je vse, kar je dobil v roke, tlačil v usta.

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 15
28.2.2008 11:58:43   
ZmajTolovaj
Naša je že čez 7m stara, pa niti enega bogega zobka še nimamo ...user posted image

The only man who had his work done by Friday was Robinson Crusoe.

(odgovor članu blue sky)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?